quainn Napisano 12 Kwietnia 2020 Napisano 12 Kwietnia 2020 Nick: quainn Nick osoby nakładającej kare:proklin Powód nałożenia kary: tu się pojawia problem.Napisałem na chacie "zróbcie giełde na gówno auta,bo do 50k cała zawalona w szrotach".Dostałem mute za rzekome przekleństwa,następnie kicka za to że skoro nie widzę tu przekleństwa to nie powinienem tu grać. Sądzę,że skoro macie własny serwer to macie chociaż 20iq żeby móc sobie wygooglować w słowniku SJP,że słowo "gówno" to nie jest przekleństwo. Nie wymaga to dużo,a naprawdę można się wiele nauczyć :).Jeżeli macie jakieś pytania apropo gramatyki etc. jeżeli będę w stanie to postaram się pomóc,bo na przyszłość może Wam się to przydać.Radzę sobie poczytać Krótki opis sytuacji: wszystko jest wyżej Dowody: logi zobaczcie Coś od siebie: Nie mam zamiaru nic dodawać,chyba że jakiś ciekawy słowniczek się Wam przyda,w szczególności założycielowi.Wybaczcie za wiele sarkazmu etc. może zrozumiecie problem. 2
Developer/owner proklin Napisano 12 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 12 Kwietnia 2020 Nie zezwalamy na żadne formy przekleństw/wulgaryzmów na czatach g i p. Jeśli nie umiesz się do tego dostosować to jesteś karany, prosta zasada. Wchodząc na serwer akceptujesz nasze regulaminy, więc deklarujesz się trzymać naszych zasad. Apelacja odrzucona, dodatkowo dostajesz ostrzeżenie za stosowanie wulgaryzmów także na forum, jeśli nie poprawisz tego tematu zostanie usunięty. ps. musiałem edytować bo widzę, że ktoś tutaj słabo googla https://sjp.pwn.pl/sjp/gowno;2462661.html ja tutaj wyraźnie widzę, że jest to oznaczone jako wulgaryzm
Rekomendowane odpowiedzi