Skocz do zawartości

Gracz Pelson ukarany niesłuszne przez _WirluS_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: 

Nick osoby nakładającej kare:_WirluS_

Powód nałożenia kary:  TOKSYCZNOŚĆ 

Krótki opis sytuacji: Zostałem wyciszony na czacie za TOKSYCZNOŚĆ napisałem tylko do jednej osoby "frajerze" ale nie z powodu, że chciałem tego gracza obrazić tylko po prostu sie zdenerwowałem, ponieważ gracz o nazwie "Szewczyk" podczas mojej jazdy na skuterze przejechał mnie przez co umarłem. Zgłosiłem reporta został on przyjęty i nie zostały dalsze kroki podjęte następnie spotkałem go na stacji paliw powiedziałem mu, że on mnie przejechał itp po czym on SPECJALNIE we mnie wjechał obił mi samochód i przepraszam ale zdenerwowałem się i musiałem napisać, że jest frajerem, ponieważ się zdenerwowałem bo ani mi nie napisał żadnego przepraszam czy cokolwiek tylko wjechał mi jeszcze w mój pojazd osobisty i odjechał.

Dowody: Nie mam

Coś od siebie:  Czuje się źle, ponieważ wczoraj zostałem wyciszony za handel na /g po czym support który dał mi wyciszenie sam powiedział, że popełnił błąd i, że to zgłosi lecz kara nie zeszła dlatego mam nadzieje, że chociaż tutaj się uda ...

Edytowane przez Pelson
  • Haha 1
Napisano

Apelacje odrzucam jeśli gracz ciebie staranował mogłeś to zgłosić i cierpliwie czekać na reakcje administracji, Rozwiązywanie problemu na własną rękę nie kończy się dobrze kare odczekasz zamykam i przenoszę do archiwum 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...