Herwi Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 [align=center][/align] Na samym wstępie chcielibyśmy podziękować wszystkim osobom, które wzięły udział w próbie generalnej. Dzięki wam naprawiliśmy wiele błędów. Tak jak ogłaszaliśmy, postęp, który osiągnęliście na serwerze testowym zostanie przeniesiony na serwer open beta. Całą rozgrywkę przenieśliśmy do jednego miasteczka, jakim jest Paleto Bay. Podjęliśmy taką decyzję, aby gracze mieli większą możliwość komunikacji i interakcji ze sobą. Obszar aktywnej rozgrywki poszerzymy o Los Santos, gdy Paleto Bay stanie się za małe by Was pomieścić. Podczas próby generalnej światło dzienne ujrzały nowe funkcjonalności: Kreator skinów (bazujący na tym z GTA: Online) Prędkościomierz oraz wskaźnik paliwa Myjnia Lakiernia Nowe GUI System osiągnięć Lotto Wprowadziliśmy też trzy nowe prace: Praca w sadzie Oranie pola Sprowadzanie aut Dzięki testom dokonaliśmy wstępnego balansu zarobków: Dostawca pizzy: 15$ za zlecenie Konwojent: 30$ za każde 1000$ uzupełnione w bankomacie FLber: 70$ za 1 km (średnio 60$ za kurs) Praca w sadzie: 1.7$ za kg jabłek Oranie pola: 85$ za zorane pole Sprowadzenie aut 150$ za zlecenie (1 zlecenie na godzinę) [align=center][/align] Wkrótce na serwerze pojawią się kolejne nowości: [align=left] Fryzjer Sklepy odzieżowe Praca na budowie Panel gracza (dostępny na stronie i w grze) Egzamin Kat.E System poziomów (exp'a) [/align] [align=center][/align] Wraz z zakończeniem próby generalnej śmiało możemy stwierdzić, że open beta zbliża się wielkimi krokami. Dziękujemy wam za pomoc w rozwoju projektu oraz za cierpliwość w oczekiwaniu na start FiveLife już od 8 miesięcy. Pozostało nam już niewiele, jednak przed startem chcemy zadbać o optymalizację serwera i dopracować skrypty w każdym calu, aby rozgrywka na FiveLife była przyjemna i wolna od błędów. Na zakończenie zachęcamy Was do śledzenia naszego fanpage na Facebook'u oraz do udzielania się na forum i Discordzie. [align=right]Pozdrawiamy, Ekipa FiveLife [/align] 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Polecam się na przyszłość 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flexer Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Japierdziele, jak to kozak Już się nie mogę doczekać ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajestiC Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 No no? widac administracja cały czas pracuje szacun dla was? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flexer Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 No no? widac administracja cały czas pracuje szacun dla was? Ty się ich pytasz czy co? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoop Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Kozak, propsuje was, tak czy inaczej nie mogę się doczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterle Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 kozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Hello, mam pytanie związane z pracami: czy będzie możliwe w ogóle posiadanie własnego biznesu, czy wszystko będzie po stronie NPCów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted November 7, 2017 Developer/owner Share Posted November 7, 2017 Będzie taka możliwość, jednak dopiero jakiś czas po starcie bety. Wstępnie będą tylko prace dorywcze i urzędowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qurend Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Bardzo dobra decyzja z ograniczeniem mapy, z pewnością wpłynie na lepsze relacje pomiędzy graczami Już się nie mogę doczekać, będę musiał przygotowania do matury i egzaminów dzielić z FiveLife Link to comment Share on other sites More sharing options...
veins Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Już kilka razy pisałem, że moglibyście śmiało startować z tym co jest, a ludzie i tak by grali ; Czekam z niecierpliwością na start bety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted November 8, 2017 Developer/owner Share Posted November 8, 2017 Chcemy mieć pewność, że wszystko będzie dobrze działało. Docenicie to po starcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Nie mogę się doczekać, mam nadzieję, że mimo typu "soft rp" będzie miało to klimat real life'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts