Dziuby Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 Nick: Dziuby Nick osoby nakładającej kare: RumaK82 Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: Wjechałem na parking sprowadzania, postawiłem auto na boku po czym wszedłem po schodach. Z racji że zaczynało się Lucky Hour i mój internet też nie jest najlepszy czekam pod sprowadzaniem około minuty bez efektów, więc zrobiłem reconnect i w tym czasie przełączyłem internet. Po ponownym logowaniu okazało się, że mam zabrane prawo jazdy za VDM. U RumaKa zabiłem 3 osoby, lecz u mnie nikogo tam nie bylo co może skazywać stan mojego auta które nie posiada uszkodzeń. Dowody: Brak, Nie dostałem nawet komunikatu o karze Coś od siebie: Od siebie dodam tylko tyle, że ja tam nikogo nie widziałem, zresztą głupotą byłby VDM na 3 osobach 5 metrów od SUP.
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 To do gracza należy obowiązek dopilnowania aby jego gra działała poprawnie. Jak każdy wie synchronizacja RAGE nie jest idealna, ale znikające 3 osoby to już rzecz, która zdarza się ewidentnie z powodu zbyt słabego komputera lub nieodpowiednich ustawień. Nie było w tym żadnej winy tych ludzi których przejechałeś, musisz ponieść tego konsekwencję. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi