Skulik25 Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: Skulik25 Nick osoby nakładającej kare:Proklin Powód nałożenia kary: Udostępnienie danych osobowych Krótki opis sytuacji: A więc wszystko zaczeło się od tego iż gracz Enq umyślnie bądź nie utrudniał mi grę taranując/blokując moje auto później natomiast taranował on mnie gdy próbowałem zrobić sprowadzenie auta na dzienne co skończyło się prawie moją śmiercią po napisaniu reporta gracz ten postanowił mnie prześladować słownie na teamspeaku i w grze ( blokował mi on wyjazd , groził pobiciem , specjalnie mnie taranował i ogółem utrudniał mi grę) No pewnego dnia po prowokacji tego gracza po prostu padły mi nerwy i użyłem jego nazwiska Dowody: Coś od siebie: Głupio wyszło co mogę powiedzieć nie chciałem żeby tak wyszło lecz tak się stało liczę na wyrozumiałość Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Skulik25 6 1 2
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @Skulik25 Możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasz warunek, który wyglądają następująco: -prace społeczne***: 20k przez miesiąc na pracy pizzaboy ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
Skulik25 Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Zgadzam się na ową karę i chciałbym podziękować za wyrozumiałość . Proponuje o zdjęcie bana 17.04.2020 o godzinie 12 rano Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Skulik25 1
Developer/owner proklin Napisano 19 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 19 Kwietnia 2020 @Skulik25 prace społeczne zostały nałożone. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi