ReeQ Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 Nick: ReeQ Nick osoby nakładającej kare: PJOTREK2003 Powód nałożenia kary: Toksyczność na chacie Krótki opis sytuacji: Zacznijmy od tego, że ktoś poruszył temat o Mobbynie. Więc ja postanowiłem stwierdzić fakt, że po dramie z rafalalą Belmondo aka Młody g został okrzyknięty homoseksualistą (gejem). Napisałem to bardziej w celu prześmiewczym, a nie żeby kogoś urazić. Dowody: Jeden screenshot, ale nic specjalnego na nim nie widać. Podeśle na pv. Coś od siebie: Było to moje pierwsze przewinienie i jak dla mnie to trochę za duża kara jak za napisanie słowa "gej" na chacie. Najpierw powinno być jakieś ostrzeżenie (chyba, że ktoś przesadził ). Pamiętajmy też o tym, że każdy może wrazić swoją subiektywną lub obiektywną opinię na dany temat. Słowo "gej" nie jest jakieś mega obraźliwe w przeciwieństwie do innych wulgaryzmów. 1
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 Karamy za wszelkie objawy toksyczności i chamstwa graczy więc kara jest słuszna, a za długość blokady odpowiada taryfikator. Moderator tylko oznacza przewinienie gracza. Reasumując długość kary jest dokładnie taka sama jaką dostałby każdy inny gracz. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi