rycerz3333 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Poradnik przeznaczony dla osób posiadających słabe komputery i chcą uzyskać dodatkowe fps'y mimo grania na najniższych ustawieniach graficznych. Wchodzimy w dokumenty > Rockstar Games > GTA V i edytujemy plik settings. Szukamy linijki: zmianiamy cyfrę na 0 i zapisujemy plik. Zmiana powoduje wyłączenie cieni w grze. Przed wyłączeniem cieni (ustawienia wszystko na średnie czyli minimalne do ustawienia w gta5): Po wyłączeniu cieni: W moim przypadku po wyłączeniu cieni min fps wzrosło o 3 , max fps o 10 , średnio 8 fps więcej. (testowane na serwerze demonstracyjnym) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olamazur2 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Właśnie pozmieniałem Jakość trawy, odbić i cieni zobaczymy jak się będzie grało. Według mnie ta gra wymaga nieco lepszego sprzętu, ale myślę że z małą optymalizacją na pewno mi pójdzie. Dzięki wielkie za taki pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrOo Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Można za to dostać bana na online? Bo se czasami zagram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianek_Wariatek Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Z powodu braku zainteresowania poradnikiem. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts