rycerz3333 Napisano 29 Października 2017 Napisano 29 Października 2017 Poradnik przeznaczony dla osób posiadających słabe komputery i chcą uzyskać dodatkowe fps'y mimo grania na najniższych ustawieniach graficznych. Wchodzimy w dokumenty > Rockstar Games > GTA V i edytujemy plik settings. Szukamy linijki: zmianiamy cyfrę na 0 i zapisujemy plik. Zmiana powoduje wyłączenie cieni w grze. Przed wyłączeniem cieni (ustawienia wszystko na średnie czyli minimalne do ustawienia w gta5): Po wyłączeniu cieni: W moim przypadku po wyłączeniu cieni min fps wzrosło o 3 , max fps o 10 , średnio 8 fps więcej. (testowane na serwerze demonstracyjnym) 2 1
olamazur2 Napisano 30 Marca 2018 Napisano 30 Marca 2018 Właśnie pozmieniałem Jakość trawy, odbić i cieni zobaczymy jak się będzie grało. Według mnie ta gra wymaga nieco lepszego sprzętu, ale myślę że z małą optymalizacją na pewno mi pójdzie. Dzięki wielkie za taki pomysł.
PatrOo Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisano 30 Kwietnia 2019 Można za to dostać bana na online? Bo se czasami zagram.
Arrow Napisano 23 Listopada 2022 Napisano 23 Listopada 2022 Z powodu braku zainteresowania poradnikiem. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi