Skocz do zawartości

Event Wielkanocny wystartował!

Rekomendowane odpowiedzi

• Developer/owner
Napisano

header_0410.png

Witajcie!

Te święta są inne niż wszystkie z racji panującej pandemii, mimo to świat się kręci, a my razem z nim. Dlatego chcemy życzyć Wam jak najwięcej zdrowia dla Was i Waszych najbliższych z okazji Świąt Wielkiej Nocy.

Wielkanoc 2020

Od dziś, w losowych odstępach czasu, w całym Los Santos oraz Hrabstwie Blain pojawiać się będą jajka nie z tego świata. Na ich odnalezienie będziecie mieć tylko 15 minut, więc musicie się spieszyć! Aby trochę ułatwić Wam zadanie na mapie znajdziecie zaznaczony obszar w którym znajduje się znajdźka. Za każde znalezione jajko przewidziana jest nagroda, jeden punkt może wylosować się wiele razy, a za każde odnalezienie otrzymacie gotówkę. Dodatkowo za zebranie największej ilości unikatowych punktów (każda znajdźka ma swój unikatowy numer) trójka najlepszych poszukiwaczy zostanie wynagrodzona!

• I miejsce   - 30 000$
  • II miejsce  - 25 000$
  • III miejsce - 20 000$

Jak to bywa przy tego typu okazjach codziennie między 20:00 – 21:00 uruchamiamy Lucky Hour (dodatkowa premia 100% w pracach dorywczych) oraz dodatkowo premię 31% doświadczenia i zarobków na wszystkie prace.

Podczas trwania eventu, do zdobycia będzie 8 nowych masek z Wielkanocnych skrzyń, które można zdobyć podczas wykonywania prac.

easter.png

Event trwa do 17.04.2020 23:59:59.

Zapraszamy do wspólnej zabawy i pamiętajcie #ZostańWDomu!

• Like 21
Napisano (edytowane)

Gitarka, już się martwiłem że będzie nudne szukanie jaj a tu proszę niespodzianka i ciekawa mechanika wprowadzona, ogromny plus ! 

Edytowane przez Khalifa
  • Like 1
  • Jestem za 4
Napisano

Średnia mechanika, ci co nie będą spali przez ten tydzień to wygrają. Brak jakich kolwiek równych szans.

• Jestem za 4
  • Jestem przeciw 1
  • RacheT zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...