ValeriNek Napisano 8 Kwietnia 2020 Napisano 8 Kwietnia 2020 Nick: Pytonovsky Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Podobno nie pasuję ci obecna sytuacja więc pomogę. Krótki opis sytuacji: Dostałem bana na pół roku za to, że napisałem na forum w temacie dotyczącym taryfikatora kar, że to co wyrabia obecnie administracja w sprawie nadawania kar to jest jakieś nieporozumienie. Dowody: - Coś od siebie: Z góry chciałbym przeprosić za moje zachowanie, było to nie na miejscu i pisane pod wpływem emocji. Chciałbym w tym miejscu przeprosić całą administrację oraz wszystkie osoby, które poczuły się urażone. Odczekałem już większość kary więć chciałbym prosić o możliwość powrotu do gry na serwerze. Apelacje wstawiam za gracza Pytonovsky - nie odpowiadam za jej treść. 1
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @Pytonovsky to nie było jedyne co zrobiłeś, zarówno na forum jak i na serwerze oczerniałeś cały projekt i administrację. Nie potrzebujemy tutaj ludzi, których jedynym celem jest sianie zamieszania i wylewanie swoich żali. Nikt nikogo nie zmusza do gry, jak nie odpowiada Ci sytuacja wystarczy przestać nas odwiedzać, zamiast próbować nastawiać całą społeczność przeciwko nam. Apelacja zostaje odrzucona i gwarantuję, że jeśli wrócisz po terminie kary z podobnym nastawieniem bardzo szybko skończy się to tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi