DominiQe Napisano 8 Kwietnia 2020 Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: DominiQe Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: SpeedHack Krótki opis sytuacji: Czekałem na resp doków do którego brakowało około 30 minut i stwierdziłem że zacznę pracę na magazynie. Kiedy zacząłem nosić skrzynie przez długi czas miałem problemy z internetem. Dlatego z mojej perspektywy wyglądało to tak że brałem paczkę która pojawiała mi się po paru sekundach i wtedy też ja w między czasie zanim pojawiła się paczka w moich dłoniach mogłem skakać oraz biegać. Po zakończeniu pracy na magazynie pojechałem z moim kolegą na Foto aby zapętlić się na nim i jechać na doki robić zdjęcia i widziałem też że podczas zapętlania się dwa razy pojawił się Payro na głowie i nie wiedziałem dlaczego. Jak udało mi się zapętlić z kolegami poszedłem na AFK i wróciłem i koledzy powiedzieli mi że zostałem zbanowany na serwerze. Dowody: brak. Coś od siebie: Chciałbym móc grać znów na serwerze z ekipą i cieszyć się grą nigdy do tej pory nie miałem żadnej kary na serwerze ponieważ starałem się przestrzegać jak najlepiej regulaminu serwera.Chciałbym również przeprosić za zaistniałą sytuację która się wydarzyła i chciał bym prosić o drugą szansę. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez DominiQe 11
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 Tłumacząc się z cheatów opisałeś dwie sytuacje w których wykorzystujesz bugi serwera/gry. To także łamie regulamin i należy się za to taka sama kara. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi