Jump to content

Wywala z gry po 15-20 minutach..

Recommended Posts

Posted

Mam problem,

Chodzi o to, że gram na serwerze przez 10-20 min i gwałtownie mnie wywala z gry, pisząc że mam zamknąć program( Gta 5 przestał działać) a na serwerze demo tak nie miałem... Odinstalowywałem GT-MP i dalej to samo. Proszę o pomoc :<. Zależy mi na tym serwerze, bo jest fajny i chciałbym na nim jeszcze pograć :<

Posted

Napisz jakie masz podzespoły w kompie.

Posted

Procek: Intel Core 2 Quad CPU Q9500 2.83hz

Grafika: Nvidia GT 640 1GB

Ram: 6GB DDR 2

Dysk Twardy: 300 GB

Posted

Twój komp jest dosyć słaby a GT MP jest słabo zoptymalizowane po prostu może nie dawać sobie rady.

Procesor mam troszkę wydajniejszy , kartę graficzną sporo mocniejszą (r7 250x 2gb) 6gb ddr3 a singleplayer śmiga w 60-70 FPS na średnich a w GT MP na serwerze do testowania bety 15-25 FPS

Nie mam pojęcia co Ci poradzić.

Posted

Mi normalnie gta 5 na singlu mam 60 fps na średnich A na serwie mam Max 25 a jak coś robie np. Zdaje prawko to mam 15-20 fps.

Posted

Bierz pod uwagę to, że to jest MP, gry multiplayer zawsze chodzą wolniej, bo wczytywanie obiektów, auta itd, to że w singlu masz 60 to nie znaczy że na GT-MP też będzie tyle, po za tym procesor słaby jak na GTA V nie mówiąc o GT-MP

Posted

A masz Shadow Playa? Taki program od NVidi

Posted

Nie, nie mam, mam tylko GeForce Experience.

Posted

No to zobacz w ustawieniach czy nie masz wlaczonej nakladki w grze. Własnie tak się ona nazywa (Shadow Play)

Posted

A sprawdzałes pliki gry? Na steam w bilbiotece gier a na normalnym wkladasz 1 plytke odpalasz i dajesz napraw

Posted

Raczej nic z tym nie zrobisz trzeba czekac az GT-MP zrobi lepsza optymalizacje. Ostatecznie sciagni nonowe sterowniki od grafiki i moze zmniejsz grafike na minimum

• Create New...