princesspatuu Napisano 6 Kwietnia 2020 Napisano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) nick:princesspatuu nick osoby nakładającej kare: DDdudekPL Dzień dobry, piszę apelacje, ponieważ zostałam niesłusznie ukarana pozbawieniem voice chatu. Jest mi strasznie przykro, ponieważ ja nie zaczęłam wyzywać, tylko tamten chłop. Chciałam w jakiś sposób się obronić i powiedziałam żeby ode mnie odszedł. Jest to niesprawiedliwe, że ktoś śmieje się z nowego gracza jakim ja jestem i zaczyna nawet wyzywać. Proszę o skrócenie kary, która nie powinna mnie dotknąć. Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez princesspatuu
DDdudekPL Napisano 6 Kwietnia 2020 Napisano 6 Kwietnia 2020 Kara jest jak najbardziej słuszna, dostałaś mute za toksycznosc ponieważ wyzywałaś gracza. To, że "sam zaczął" nie jest żadnym wytłumaczeniem, powinnaś zgłosić gracza i czekać na reakcje moderacji. Nie przedstawiłaś żadnych dowodów więc uważam, że nie masz nic na swoją obronę.
_WirluS_ Napisano 8 Kwietnia 2020 Napisano 8 Kwietnia 2020 Zostało to już wyjaśnione przez @DDdudekPL z braku dalszej obrony zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi