May Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Nick: May Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Cheatowanie Krótki opis sytuacji: Sytuacja chyba znana, użyłem cheat'a żeby pojeździć szybciej autem i poodwalać. Dowody: Raczej nie trzeba. Coś od siebie: Kary nie podważam, uważam ją za słuszną, odczekałem od jej nadania około miesiąc. Jedyne co mogę w tej sytuacji zrobić to przeprosić, dobrze rozumiem, że to co zrobiłem było złe i nigdy takich rzeczy nie powinienem robić, zrobiłem głupio i trochę mi wstyd. 11 3 1 2 17 8
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 @May Uważamy, że dopuszczanie się takiego zachowania będąc na randze, która powinna dawać dobry przykład jest jeszcze gorsze, niż gdyby robić to bez niej. Z racji na Twój wkład w serwer możemy dać Ci szanse, jednak kara przy musi być dużo bardziej dotkliwa niż zwykle. Proponuję: -wipe - wyczyszczenie konta -status OSZUST na pół roku - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na pół roku -prace społeczne***: 300k na holowniku przez 60 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 5 1
Developer/owner proklin Napisano 14 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 14 Czerwca 2020 Apelacja zostaje odrzucona przez brak zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi