Skocz do zawartości

Bartopsz ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Bartopsz

Nick osoby nakładającej kare:Proklin

Powód nałożenia kary: Multikonta

Krótki opis sytuacji:Zgadza się miałem Multikonta jednak bardzo proszę o przebaczenie i unbana ponieważ jest to najlepszy serwer jaki kiedykolwiek widziałem mogę pracować na pracach społecznych mogę mieć wipe konta byle żeby tu grać

Dowody: 

Coś od siebie:Przepraszam za zaistniałą sytuację obiecuje że to się nie powtórzy.

Napisano (edytowane)
W dniu 5.04.2020 o 12:38, Bartopsz napisał:

Edytowane przez Bartopsz
Napisano

Chciałbym dodać że w dniu bana zaktualizowałem konto premium za 100 flc powinno być to zwrócone.

• 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@Bartopsz Możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-wipe - wyczyszczenie konta

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holownikach

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Odnośnie premium, to jest to usługa dla ludzi trzymających się naszych zasad. Nie możesz korzystać z konta ze swojej winy, nie należy Ci się żadne zwrot. Jednak tyczy się to tylko aktywnych pakietów, jeśli miałeś te FLC na koncie to nadal tam będą.

Napisano

Zgadzam się możemy już teraz zacząć 

• Developer/owner
Napisano

@Bartopsz Oszust został nałożony, możesz wrócić na serwer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...