ozerak Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Nick: ozerak Nick osoby nakładającej kare: Rumak82 Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Stałem pod dilerem bo czekałem 3 minutki zeby moc sprzedać, podjechała osoba, której wogóle nie znam, nudziło mi się więc napisalem ,,stój, policja,, a co on zrobił? wsiadł do swojego samochodu, potrącił mnie, rozwalił mi szyby i maske w samochodzie, jak normalny człowiek zdenerwowałem się, napisałem ,,fiucie,, a on zaczął uciekać, napisałem odrazu reporta, który rzekomo został przyjęty, chłop się wrócił spytał czy mam coś jeszcze do powiedzenia i powiedział ze mam reporta, sprzedałem dilerowi susz, pojechałem na nurka zarobići poxpić, patrze na chat ze dostalem zakaz pisania na 3 dni Dowody: nie mam żadnych screenów ani nagrań ale RumaK82 powinien mieć skoro nałożył mi karę Coś od siebie: Jest mi przykro, dostałem muta na pisanie, gdzie mikrofon w grze mi nie działa (błąd ragemp) i teraz nie mam żadnych metod komunikacji, co prawda są sms, ale gdy widzę goscia ktorego numeru nie mam to nie mam jak sie go o cos zapytac albo mu odpowiedzieć, jest mi przykro i przepraszam. z Poważaniem Kordian 1
ozerak Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 dodam, że wiadomości nie były pisane na czacie głównym
Budyn Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Jak dostałeś muta na pisanie to również nie możesz wysłać wiadomość SMS, dawać ogłoszeń i korzystać z animacji(F5), tak tylko przypominam 😣
ozerak Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 13 minut temu, Budyn napisał: Jak dostałeś muta na pisanie to również nie możesz wysłać wiadomość SMS, dawać ogłoszeń i korzystać z animacji(F5), tak tylko przypominam 😣 to już wogole swietnie
RumaK82 Napisano 5 Kwietnia 2020 Napisano 5 Kwietnia 2020 Kolego ozerak. Gdyby kolega stosował się do regulaminu serwera to pewnie by nie było tego tematu ale: Proponuję zapoznać się z rozdziałem "Rozgrywka" w szczególności pkt 4 dotyczącym zamieszczonych SS Jak Ci minie kara to daj znać, po kombinujemy co z tym Twoim mikro da się zrobić Pozdrawiam
ozerak Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 1 minutę temu, RumaK82 napisał: Kolego ozerak. Gdyby kolega stosował się do regulaminu serwera to pewnie by nie było tego tematu ale: Proponuję zapoznać się z rozdziałem "Rozgrywka" w szczególności pkt 4 dotyczącym zamieszczonych SS Jak Ci minie kara to daj znać, po kombinujemy co z tym Twoim mikro da się zrobić Pozdrawiam Fakt, moja wina ze sie nie zapoznalem z regulaminem ale jak chlop mnie obrazal i cwaniakowal na glosowce to co mialem zrobic jak mi takowa nie dziala?
ozerak Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Napisano 5 Kwietnia 2020 3 minuty temu, RumaK82 napisał: Kolego ozerak. Gdyby kolega stosował się do regulaminu serwera to pewnie by nie było tego tematu ale: Proponuję zapoznać się z rozdziałem "Rozgrywka" w szczególności pkt 4 dotyczącym zamieszczonych SS Jak Ci minie kara to daj znać, po kombinujemy co z tym Twoim mikro da się zrobić Pozdrawiam Dodatkowo przeciez to bylo w celach humorystycznych po tym ze nie napisalem tutaj komisarz lspd taki i taki, i nie wyludzalem nic od gracza
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 W regulaminie nie ma żadnych "wyjątków" że można być toksycznym o ile wg. Ciebie to żarty... Kara słuszna. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi