Jump to content

Network i Gt-MP nie działa

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam problem, mianowicie chciałem zagrać w coś innego niż online więc pobrałem Gta network ale był problem bo gdy włączałem i pokazywała się lista serwerów wyskakiwał mi błąd i klikałem ok i poszło dalej ale juz gdy nacisnąłem launch niestety wywaliło appcrash. Póżniej wszedłem na strone i przeczytałem ze potrrzebny najnowszy framework 4.7.1 czy jakos tak. i C++ 2015 i 2013. i przy pierwszej próbie było pytanie czy chce zainstalowac C++ i tak. Ale okazało sie że są wszyskie zainstalowane. I jedynie co zaktualizowałem frameworka. To samo. Wylączyłem komputer i włączyłem i przegłądałem siec aż trafiłem na GT-MP i siągam zainstalowałem i nic od razu appcrash i z gta network tak samo od razu crash. O co chodzi?

Z góry dzięki

PS. Z najnowszym script hookiem też próbowałem

Posted

Sprawdź spójność plików gry , usuń i ponownie zainstaluj GT MP.

Posted

Spójności nie mogłem zrobić bo w cmd wyskakuje mi gdy podaje ścieżke że nie jest rozpozwane jako polecenie zewnętrzne lub wewnętrzne albo plik wsadny czy jakoś tak. Zrobiłem więć naprawe GTAV i reinstal GTMP i włączam znowu to samo i znalazłem "Nazwa modułu z błędem: KERNELBASE.dll"

Wie ktoś co to?

I właśnie robię reinstal gry może coś pomorze

Posted

Dzięki za pomoc. Reinstal nic nie pomógł jutro się skontaktuje z nimi i będe pisał co wynikło dalej

Posted

Rockstar odpowiedział! Ale czym....

Paula K.

OCTOBER 30, 2017 02:06 PM

Witaj,

Przykro nam, że doświadczasz problemów z zacinaniem się gry przy uruchamianiu.

Niestety nie świadczymy pomocy technicznej dla modyfikacji lub gier z zainstalowanymi modyfikacjami.

Jeśli doświadczasz problemów po odinstalowaniu modyfikacji oraz po przeinstalowaniu gry, prosimy o ponowny kontakt – wówczas postaramy się pomóc.

Z poważaniem,

Paula K.

Rockstar Support

I jak tu żyć? Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co do problemu ?

Posted

A jak włączasz singleplayer to też masz ten błąd ? Jak tak to im napisz.

Posted

Nie. Tego błędu nie mam. Tylko gdy włączam GT-MP Ale jest z czymś problem bo juz od jakiegoś czasu gdy ustawie grafikę na 1280x1024 powinna byc idealna dla mojego monitora (ekran sie wtedy miiesci i nic nie przycina ani w szerokosc ani w wysokosc). I nie moge tego ustawic bo robią mi się duże ikony a ekran jest cały i mimo to że mam teraz 1024x960 i włącze tryb pełno ekranowy mam nadal grę w oknie

Posted

Hmm pierw spróbuj wgrać najnowsze sterowniki bo GT-MP wymaga chyba najnowszych bo u mnie tez nie chcialo iść dopiero jak zainstalowałem najnowsze to pposzło. I spróbuj sobie ściągnąć z neta ten plik co masz błąd i wgraj go do GTA może pomóc sam tak czestczęsto robiłem i pomagalo?

• Create New...