Matix Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 Data i godzina zdarzenia: Dziś (03.04.2020) Nick oskarżającego: Matix Nick oskarżonego: Toffy,Polaris Powód napisania skargi: Odwalanie autem org + ogólne odwalanie na serwerze Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://youtu.be/a2vxEgHRvEE Ogółem to zaczęło się od tego że sprzedałem Polarisowi 8F Drafter z ID 7937 na raty za 215k (posiadał tune), zgodziłem się, lecz po ok godzinie Polaris stwierdził ze go oszukałem na 50k, bo tak jak pewien szkodnik tego serwera go wycenił jest wart stock 100k. Więc po tym jak się odmieniliśmy to gracz zaczął brać auta organizacji i je rozwalał filmik powyżej. Screeny przesyłam w linku https://imgur.com/a/t1OmUK7 1 2 2 1
Toffy. Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 W pierwszej scenie Twojego auta nawet nie widziałem, a nawet jeżeli bym widział to sam zajechałeś mi drogę, w drugiej supporter wyrzucił mnie z auta dlatego tam stało - chwile po tym przeniósł je do przecho, więc nagranie kompletnie bezsensu. Dodatkowo w regulaminie serwera nie widzę zapisu o obowiązku naprawy organizacyjnego auta, a screeny które przedstawiłeś pokazują tylko ilość przejechanych kilometrów, nie wyrządzonych szkód. 2
Polaris Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeździłem z Toffy. i nic złego nie robiliśmy, autem niestety wyleciałem do wody, miałem zamiar go później naprawić, ale gracz o nicku Matix wyrzucił nas z org. jeżeli chodzi o ta sytuację gdzie widać jak wjechaliśmy w sultana, u nas nie było go widać, więc jak dla mnie sprawa zamknięta. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Polaris
Siup Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Na filmiku widać jak we mnie wjechałeś to lekko cie zniosło na bok więc wątpię, że mnie nie widziałeś a po za tym na drugim filmiku jakoś mnie widzieliście. Pisaliśmy do was na nic nie reagowaliście, najpierw rozwaliłeś sultana potem wjechałeś nim do wody i wsiadłeś do kolegi Toffy i odjechaliście. Potem zabraliście Draftera i specjalnie go zatopiłeś po czym rozwalaliście Monroe. Pisałem do was abyście mi oddali za naprawę odpisaliście, że oddacie podjechałem do was wysłałem ofertę handlu, nie zaakceptowałeś i odjechałeś z kolegą. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Siup 1 1
Toffy. Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Zacznijmy od tego, że nic nie pisałem na czacie organizacji, a to że zniosło mnie na bok to tylko u Ciebie, przy takiej prędkości to by mnie zatrzymało, zresztą na nagraniu widać też że masz już problemy z synchronizacją, np. ta teleportacja. Auto byśmy naprawili, ale zostaliśmy wyrzuceni, dodatkowo powtórzę raz jeszcze, regulaminu serwera nie złamałem. Wasza cała organizacja to jest porażka, każdego członka próbujecie naciągnąć na dolary, cały serwer ma zdanie o organizacji jakie ma i sami się o tym przekonaliśmy wraz z Polarisem, tyle z mojej strony - dziękuje i pozdrawiam, czekam na werdykt administratora. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Toffy.
Siup Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Powiedz mi dlaczego później mnie widziałeś ? Nie jesteś pierwszy raz na serwerze ale na to wygląda bo każdy wie, że jak go nie widać to ma oddać samochód do przechowalni bo inaczej nie będzie go widać. Napisany jest regulamin organizacji jak w każdej organizacji na tym serwerze i masz go przestrzegać. Skoro wiedziałeś, że nasza org. to porażka to po co się pytałeś nas czy możesz dołączyć do naszej org. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Siup
Matix Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Napisano 3 Kwietnia 2020 Jedno Wielkie XD. Biorąc wycene od Cezara to możesz sobie kupić issi2 za 30k a draftera 100k taka sytuacja, niezłe naciąganie na dolarki , oznaczałem was na organizacji czy zamierzacie oddać hajs, nic zlaliście nas wasza sprawa.
Toffy. Napisano 3 Kwietnia 2020 Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) No właśnie wasza sprawa, bo to Wy macie zniszczone auto w tym momencie, pisaliśmy już wcześniej że zapłacimy do Siupa i piszę chyba wyraźnie na tyle, że go nie widzieliśmy, a skoro nas wyrzuciliście to trudno - naprawiajcie je sami. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Toffy.
Matix Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) K000ks siup wam pisał abyście oddali jak byliście przy lotnisku :-). Tak wgl k00ks jak drafter po 100k chodzą, piszcie rapsa na chłopa ze scamuje Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Matix
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 Zasady organizacyjne ustalacie sami i sami musicie ich pilnować. Za "odwalanie pojazdami" karamy gdy gracz sprawia zagrożenie, na końcu mapy, gdzie nie było nikogo poza Tobą zagrożenia nie stwarzali, zwłaszcza, że sam im wjechałeś pod koła... Skargę odrzucam, jeśli coś jest na rzeczy z handlem pojazdami to załóżcie pod to nowy temat.
Rekomendowane odpowiedzi