holas Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Data i godzina zdarzenia: 30.03.2020, 16:30 Nick oskarżającego: holas Nick oskarżonego: xDalmi Powód napisania skargi: byłem umówiony z użytkownikiem xDalmi na wymiane Setninela XS za 75k, niestety nie zapytałem o silnik a sam właściciel nie poinformowal mnie o nim, a że byłem pewien ze jest to silnik 3.2 poniewaz wczesniej chcial mi go sprzedac za 88k. Niestety był to silnik 2.5 a kiedy chwile po wymianie sie zorientowalem i podjechalem do niego to on wyszedl z serwera pod pretekstem "crasha", kiedy wrócił a ja podjechałem do niego żeby wyjaśnić ta sytuacje to napisal mi, że nie chce już tego sentinela a pieniedzy nie ma bo oddał "dług". Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1 13
xDalmi Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Mógłbym wiele mówić na temat tej skargi, czy to o głupocie ludzkiej czy zwykłym nieporozumieniu. Jeśli już mówimy o silniku w tym Sentinelu to chciałbym zaznaczyć, że nie zapytałeś się o jego pojemność - pomyślałem więc, że dla ciebie to nie ma znaczenia. Warto wspomnieć że nie wyszedłem z serwera celowo. Nie miałem powodu aby "wychodzić z serwera pod pretekstem "crasha"" jak to napisałeś w tej skardze. Chciałbym również dodać że nie mam obowiązku zwrócić tobie pieniędzy, jeśli nawet sam nie wiedziałeś co kupujesz. Na koniec chciałbym również dodać kilka screen'ów których już nie umieściłeś w skardze, a przedstawiają twoją kulturę kiedy uświadomiłeś sobie że zakupiłeś auto z własnej głupoty 🙂. 1 13
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 @holas Podczas handlu wyświetlają się wszystkie parametry auta, wystarczyło spojrzeć zanim potwierdzi się wymianę. Skargę odrzucam. 1
Rekomendowane odpowiedzi