Skocz do zawartości

Skarga na xDalmi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 30.03.2020, 16:30

Nick oskarżającego: holas

Nick oskarżonego: xDalmi

Powód napisania skargi: byłem umówiony z użytkownikiem xDalmi na wymiane Setninela XS za 75k, niestety nie zapytałem o silnik a sam właściciel nie poinformowal mnie o nim, a że byłem pewien ze jest to silnik 3.2 poniewaz wczesniej chcial mi go sprzedac za 88k. Niestety był to silnik 2.5 a kiedy chwile po wymianie sie zorientowalem i podjechalem do niego to on wyszedl  z serwera pod pretekstem "crasha", kiedy wrócił a ja podjechałem do niego żeby wyjaśnić ta sytuacje to napisal mi, że nie chce już tego sentinela a pieniedzy nie ma  bo oddał "dług".

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Przechwytywanie.PNG

Przechwytywanie2.PNG

Przechwytywanie3.PNG

• Like 1
  • Haha 13
Napisano

Mógłbym wiele mówić na temat tej skargi, czy to o głupocie ludzkiej czy zwykłym nieporozumieniu. Jeśli już mówimy o silniku w tym Sentinelu to chciałbym zaznaczyć, że nie zapytałeś się o jego pojemność - pomyślałem więc, że dla ciebie to nie ma znaczenia. Warto wspomnieć że nie wyszedłem z serwera celowo. Nie miałem powodu aby "wychodzić z serwera pod pretekstem "crasha"" jak to napisałeś w tej skardze. Chciałbym również dodać że nie mam obowiązku zwrócić tobie pieniędzy, jeśli nawet sam nie wiedziałeś co kupujesz. Na koniec chciałbym również dodać kilka screen'ów których już nie umieściłeś w skardze, a przedstawiają twoją kulturę kiedy uświadomiłeś sobie że zakupiłeś auto z własnej głupoty 🙂.

12.png

13.png

14.png

• Haha 1
  • Jestem za 13
  • Developer/owner
Napisano

@holas Podczas handlu wyświetlają się wszystkie parametry auta, wystarczyło spojrzeć zanim potwierdzi się wymianę.

Skargę odrzucam.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...