Destro Napisano 28 Marca 2020 Napisano 28 Marca 2020 Nick: Destro Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Korzystanie/Próba korzystania z bota Krótki opis sytuacji: Gdy weszła praca rybaka cel był prosty wbić max lvl wędki jako 1, miałem L4 pomyślałem może się uda, potrafiłem spędzać ponad 12h na rybach oglądając seriale i wpisując sekwencje, po jakimś czasie zapał spadał stanąłem na 9lvl, weszły na serwer premie 30% zacząłem pracować na sadzie i od tamtego czasu praktycznie w ogóle nie było mnie na rybach. Bo zakładam że chodzi o rybaka. Dowody: Jedyne dowody mogą być w posiadaniu serwera w logach. Coś od siebie: Spędzam na serwerze sporo czasu poznałem trochę ludzi, były chwile lepsze i gorsze ale ogólnie dobrze się na nim bawiłem jak do tej pory, chciał bym wrócić na serwer mam tam znajomych z którymi dobrze się na nim bawimy. 26
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Sprawa dostała trochę czasu abyśmy mogli zebrać więcej danych statystycznych z tej pracy i porównać do Twoich zapisów. Po ponownej analizie Twoje wpisy nadal różnią się znacząco od średniej co tylko potwierdza powód bana. Apelacja odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi