Skocz do zawartości

chinskie masło ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: chinskie masło

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Korzystanie\Próba z korzystania z chaetów 

Krótki opis sytuacji: Dostałem kare za wysłanie na weazel news "Kupie bota do rybaka"

Dowody: nie potrzebne

Coś od siebie: Spędziłem dosyć dużo godzin jak nie dni na tym serwerze, i nigdy nie działałem zbytnio na nie korzyść innych, nie byłem zbytnio karany.Zrobiłem jedn błąd ponieważ, chciałem sobie zażartować ale wyszło jak wyszło ponieważ nawet tego nie przemyślałem, chciał bym tylko przeprosić i prosić o wybaczenie.Zawsze mogę ponieść jakieś konsekwencję za pajacowanie np. muta na miesiąc.Oczywiście nie korzystałem z żadnych botów,cheatów (gdybym posiadał  to pewnie już bym miał 10 lvl wędki albo próbował kupić je na discordzie).Dzięki za miło spędzony czas na serwerze (jeśli nie będę mógł wrócić). 

Edytowane przez chinskie masło
Poprawki
  • Like 2
  • Haha 3
  • Jestem za 17
  • Jestem przeciw 3
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@chinskie masło Z racji, że sprawa nie dotyczyła tylko Ciebie i musiała poczekać dłużej na swoje rozwiązanie, Ty także odpowiedź otrzymasz dopiero teraz.

Proponuję:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

• proklin odblokował ten temat
Napisano (edytowane)

Ogólnie to znalazłem sobie lepsze zajęcia niż stanie na rybaku 10h i oglądanie netflixa przez te dwa miesiące chyba. Nie chce mi się wracać do takiego serwera z takim Administratorem. Aczkolwiek  szanuję za włożoną prace w ten serwer bo troche na nim spędziłem ale tryb Rpg czyli tryb bez celu nie jest dla mnie może za te dwa lata coś się zmieni. Dzięki

Pozdrawiam 

chinskie masło 

Edytowane przez chinskie masło
  • Like 4
  • Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...