chinskie masło Napisano 28 Marca 2020 Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Nick: chinskie masło Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Korzystanie\Próba z korzystania z chaetów Krótki opis sytuacji: Dostałem kare za wysłanie na weazel news "Kupie bota do rybaka" Dowody: nie potrzebne Coś od siebie: Spędziłem dosyć dużo godzin jak nie dni na tym serwerze, i nigdy nie działałem zbytnio na nie korzyść innych, nie byłem zbytnio karany.Zrobiłem jedn błąd ponieważ, chciałem sobie zażartować ale wyszło jak wyszło ponieważ nawet tego nie przemyślałem, chciał bym tylko przeprosić i prosić o wybaczenie.Zawsze mogę ponieść jakieś konsekwencję za pajacowanie np. muta na miesiąc.Oczywiście nie korzystałem z żadnych botów,cheatów (gdybym posiadał to pewnie już bym miał 10 lvl wędki albo próbował kupić je na discordzie).Dzięki za miło spędzony czas na serwerze (jeśli nie będę mógł wrócić). Edytowane 28 Marca 2020 przez chinskie masło Poprawki 2 3 17 3
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 @chinskie masło Z racji, że sprawa nie dotyczyła tylko Ciebie i musiała poczekać dłużej na swoje rozwiązanie, Ty także odpowiedź otrzymasz dopiero teraz. Proponuję: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
chinskie masło Napisano 22 Maja 2020 Autor Napisano 22 Maja 2020 (edytowane) Ogólnie to znalazłem sobie lepsze zajęcia niż stanie na rybaku 10h i oglądanie netflixa przez te dwa miesiące chyba. Nie chce mi się wracać do takiego serwera z takim Administratorem. Aczkolwiek szanuję za włożoną prace w ten serwer bo troche na nim spędziłem ale tryb Rpg czyli tryb bez celu nie jest dla mnie może za te dwa lata coś się zmieni. Dzięki Pozdrawiam chinskie masło Edytowane 22 Maja 2020 przez chinskie masło 4 1
Rekomendowane odpowiedzi