Cpun Napisano 23 Marca 2020 Napisano 23 Marca 2020 Witam, otóż dnia 23.03.2020 założyłem konto na FiveLife, lecz po założeniu konta i po kilku godzinach gry gra mi się zawiesiła. Po ponownym wejściu na serwer mimo wpisania dobrze swojego loginu oraz hasła nie mogłem się zalogować, nie wyskoczyło żadne powiadomienie o nieudanej próbie logowania ani nic. Po prostu kółko przy napisie "Loguj" się kręciło i po chwili przestało. Nic nie dało hard reset rage'a dodanie go do zapory, wyłączenie zapory, wyłączenie anty virusa etc. Przesyłam poniżej screena jak to wygląda. Jeśli ktokolwiek wie jak to naprawić, proszę o odpowiedź. 1
Cpun Napisano 23 Marca 2020 Autor Napisano 23 Marca 2020 W dodatku przy wejściu przez chwilę mam coś takiego 1
Ryzy772 Napisano 27 Marca 2020 Napisano 27 Marca 2020 Bump, mam tak samo. Łącznie przy próbach logowania spędziłem z 5-6 godzin. 3 razy reinstalowywałem, zmieniałem hasła i nic. na serwer zalogowałem się tylko dwa razy. 😞 Ps może to mieć związek ze mam windowsa 7 a nie 10? ( Bumper to ziomal )
DDdudekPL Napisano 18 Kwietnia 2020 Napisano 18 Kwietnia 2020 Ostatnio weszło kilka poprawek, spróbujcie wyczyścić client resources , jeśli to nie pomoże to:1.Kliknij przycisk Home 2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty 3.Wyjdz z Okna (home) 4.Zaloguj sie na serwer 5.Gotowe. Ewentualnie tutaj daje linka do dwóch filmików, które może w jakiś sposób lepiej zobrazują wykonanie tego "tricku"klik lub klik Jeśli żaden ze sposobów nie będzie działał, a pojawi się jakiś nowy to powinien pojawić się na discordzie serwera. 1
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi