Andrys Napisano 22 Marca 2020 Napisano 22 Marca 2020 Witam, długo czekałem na to żeby zagrać sobie na waszym projekcie, co nie ukrywam bardzo mi się podoba, raz w nocy wszedłem na serwer i to po wielu nieudanych próbach. Teraz również nie mogę dołączyć co bardzo mnie smuci i irytuje. Nie wiem po czyjej stronie stoi błąd, a bardzo prosiłbym administrację serwera o wypowiedzenie się w temacie i pomoc o ile to możliwe. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Cpun Napisano 23 Marca 2020 Napisano 23 Marca 2020 Może opisz problem? co stoi na przeszkodzie w grze?
Andrys Napisano 23 Marca 2020 Autor Napisano 23 Marca 2020 Problem polega na tym że co minute chyba restartuje mi się panel logowania i Przy kliknięciu zaloguj jest animacja ładowania i nic.
Andrys Napisano 23 Marca 2020 Autor Napisano 23 Marca 2020 czekamy na pomoc od strony administracji, o ile owa nastąpi
terorysta Napisano 24 Marca 2020 Napisano 24 Marca 2020 Jak was cały czas reloguje to wciśnijcie shift+tab lub home. 1
Miras077 Napisano 26 Marca 2020 Napisano 26 Marca 2020 Wchodzisz na serwer. Wpisujesz login i hasło. Jak ci nie wchodzi to wciskasz przycisk home i uruchamia ci się zakładka Social Club. czekasz na niej jakieś 2-5 minut. Minimalizujesz i powinno cie zalogować na serwer, jak nie to próbujesz jeszcze raz. Jak się nie uda, wyłączysz jeszcze raz całe rage i gta i robisz to samo jeszcze raz, powinno działać.
DDdudekPL Napisano 18 Kwietnia 2020 Napisano 18 Kwietnia 2020 Ostatnio weszło kilka poprawek, spróbujcie wyczyścić client resources , jeśli to nie pomoże to:1.Kliknij przycisk Home 2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty 3.Wyjdz z Okna (home) 4.Zaloguj sie na serwer 5.Gotowe. Ewentualnie tutaj daje linka do dwóch filmików, które może w jakiś sposób lepiej zobrazują wykonanie tego "tricku"klik lub klik Jeśli żaden ze sposobów nie będzie działał, a pojawi się jakiś nowy to powinien pojawić się na discordzie serwera.
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi