Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Problem z dołączeniem

Andrys
 Share

Recommended Posts

Witam, długo czekałem na to żeby zagrać sobie na waszym projekcie, co nie ukrywam bardzo mi się podoba, raz w nocy wszedłem na serwer i to po wielu nieudanych próbach. Teraz również nie mogę dołączyć co bardzo mnie smuci i irytuje. Nie wiem po czyjej stronie stoi błąd, a bardzo prosiłbym administrację serwera o wypowiedzenie się w temacie i pomoc o ile to możliwe. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Problem polega na tym że co minute chyba restartuje mi się panel logowania i Przy kliknięciu zaloguj jest animacja ładowania i nic.

Wchodzisz na serwer. Wpisujesz login i hasło. Jak ci nie wchodzi to wciskasz przycisk home i uruchamia ci się zakładka Social Club. czekasz na niej jakieś 2-5 minut. Minimalizujesz i powinno cie zalogować na serwer, jak nie to próbujesz jeszcze raz. Jak się nie uda, wyłączysz jeszcze raz całe rage i gta i robisz to samo jeszcze raz, powinno działać.

• 4 weeks later...

Ostatnio weszło kilka poprawek, spróbujcie wyczyścić client resources , jeśli to nie pomoże to:

1.Kliknij przycisk Home 

2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty 

3.Wyjdz z Okna (home) 

4.Zaloguj sie na serwer 

5.Gotowe.

Ewentualnie tutaj daje linka do dwóch filmików, które może w jakiś sposób lepiej zobrazują wykonanie tego "tricku"
klik  lub   klik

Jeśli żaden ze sposobów nie będzie działał, a pojawi się jakiś nowy to powinien pojawić się na discordzie serwera.

• 2 years later...
  • Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...