Andrys Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Witam, długo czekałem na to żeby zagrać sobie na waszym projekcie, co nie ukrywam bardzo mi się podoba, raz w nocy wszedłem na serwer i to po wielu nieudanych próbach. Teraz również nie mogę dołączyć co bardzo mnie smuci i irytuje. Nie wiem po czyjej stronie stoi błąd, a bardzo prosiłbym administrację serwera o wypowiedzenie się w temacie i pomoc o ile to możliwe. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrys Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 Mogę prosić o wypowiedź administracji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpun Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Może opisz problem? co stoi na przeszkodzie w grze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrys Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 Problem polega na tym że co minute chyba restartuje mi się panel logowania i Przy kliknięciu zaloguj jest animacja ładowania i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikus122 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Mam to samo co Andrys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrys Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 czekamy na pomoc od strony administracji, o ile owa nastąpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
terorysta Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Jak was cały czas reloguje to wciśnijcie shift+tab lub home. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miras077 Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Wchodzisz na serwer. Wpisujesz login i hasło. Jak ci nie wchodzi to wciskasz przycisk home i uruchamia ci się zakładka Social Club. czekasz na niej jakieś 2-5 minut. Minimalizujesz i powinno cie zalogować na serwer, jak nie to próbujesz jeszcze raz. Jak się nie uda, wyłączysz jeszcze raz całe rage i gta i robisz to samo jeszcze raz, powinno działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryzy772 Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 BUMP, mam to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDdudekPL Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Ostatnio weszło kilka poprawek, spróbujcie wyczyścić client resources , jeśli to nie pomoże to:1.Kliknij przycisk Home 2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty 3.Wyjdz z Okna (home) 4.Zaloguj sie na serwer 5.Gotowe. Ewentualnie tutaj daje linka do dwóch filmików, które może w jakiś sposób lepiej zobrazują wykonanie tego "tricku"klik lub klik Jeśli żaden ze sposobów nie będzie działał, a pojawi się jakiś nowy to powinien pojawić się na discordzie serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts