Skocz do zawartości

StokuPeEl ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: StokuPeEl

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Przejecie majatku

Krótki opis sytuacji: Bula to srodowa noc, dopiero co skonczylem daily i niechcacy umrzylem spadajac z faggio. Podwozil mnie jakis gosci i zapytal czy nie cche kupic terenowego auta, powiedziałem mu, że niby szukam, ale siana nie mam. Gosciu wyslal mi handel i z ciekawosci sprawdzilem co gosciu chce sprzedac, wystawil Riata 4.9 wiedzialem ze kosztuje ona ok 140k$ i tak z 4fun dałem ofke za 0$ myslac ze gosciu mnie wysmieje i zakonczy temat. Jednak ku mojemu zaskoczniu gosciu zaakceptowal oferte i powiedzial : "no i dzieki, jest twoj, elo" (czy jakos tak :) ) .

Dowody: nie mogę wysłać ss z "moje finanse" powód "zbanowane konto"

Coś od siebie:  Chciałem z tego miejsca przeprosić Proklina jak i cala administracje za czyn którego sie dopuściłem. Nastepnego dnia po calym zajsciu zobaczylem fale banow od Proklina o rozdawanie i przyjmowanie majątku. Wtedu kolega na TS powiedział ze taki punkt jest w regulaminie i ze mi nie zazdrości tylko współczuję konsekwencji. Ja oczywiscie regulamin przeczytalem, ale jakos ten pkt o Przejmowaniu i Rozdawaniu majątku mi umknął miedzy wierszami. Po doczytaniu tego zglosilem sie do Suporta czy da rade to jakos "polubownie" rozwiazac on zas powiedzial zeby napisac do Proklina i tam sie jakos dogadac. Z tego miejsca mogę powiedzieć ze za Riate 4,9 dostalem 118k$ kwote ze sprzedaży przeznaczylem na zakup 190z i outlaw ktore dzis rano wystawilem na gielde w celu zgromadzeniu 118k i oddania ich na ręce administracji. 
Obiecuję ze nie nigdy więcej nie dopuszczę się złamania regulaminu serwera.

• Like 3
  • Haha 1
  • Jestem za 7
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@StokuPeEl Nieznajomość zasad nie zwalnia z ich przestrzegania.

Jednak z racji na brak większych kar w przeszłości (tylko warny) możemy dać Ci drugą szansę z następującymi warunkami:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 120k przez miesiąc na holownikach

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

Wysokość prac społecznych jest równa majątkowi, który zyskałeś. Wystarczy, że odpracujesz go na holownikach.

Napisz tutaj którą opcję wybierasz.

Napisano

Wybieram bramke nr 2, czyt. Wipe konta + ranga oszust + blokada handlu

bo watpie ze dam rade 120k w miesiac, narazie to izi bo mam lokal (praca w kregielni) zamkniety, ale nwm jak to sie rozwnie (o prace IRL chodzi) .

• Developer/owner
Napisano

Konto zostało wyczyszczone, możesz wejść na serwer @StokuPeEl.

Musisz odpracować 1$ na pracy Pizzaboya w ramach systemu prac społecznych i rangi oszusta, ranga oszusta jednak zostanie na miesiąc.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...