StokuPeEl Napisano 20 Marca 2020 Napisano 20 Marca 2020 Nick: StokuPeEl Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Przejecie majatku Krótki opis sytuacji: Bula to srodowa noc, dopiero co skonczylem daily i niechcacy umrzylem spadajac z faggio. Podwozil mnie jakis gosci i zapytal czy nie cche kupic terenowego auta, powiedziałem mu, że niby szukam, ale siana nie mam. Gosciu wyslal mi handel i z ciekawosci sprawdzilem co gosciu chce sprzedac, wystawil Riata 4.9 wiedzialem ze kosztuje ona ok 140k$ i tak z 4fun dałem ofke za 0$ myslac ze gosciu mnie wysmieje i zakonczy temat. Jednak ku mojemu zaskoczniu gosciu zaakceptowal oferte i powiedzial : "no i dzieki, jest twoj, elo" (czy jakos tak ) . Dowody: nie mogę wysłać ss z "moje finanse" powód "zbanowane konto" Coś od siebie: Chciałem z tego miejsca przeprosić Proklina jak i cala administracje za czyn którego sie dopuściłem. Nastepnego dnia po calym zajsciu zobaczylem fale banow od Proklina o rozdawanie i przyjmowanie majątku. Wtedu kolega na TS powiedział ze taki punkt jest w regulaminie i ze mi nie zazdrości tylko współczuję konsekwencji. Ja oczywiscie regulamin przeczytalem, ale jakos ten pkt o Przejmowaniu i Rozdawaniu majątku mi umknął miedzy wierszami. Po doczytaniu tego zglosilem sie do Suporta czy da rade to jakos "polubownie" rozwiazac on zas powiedzial zeby napisac do Proklina i tam sie jakos dogadac. Z tego miejsca mogę powiedzieć ze za Riate 4,9 dostalem 118k$ kwote ze sprzedaży przeznaczylem na zakup 190z i outlaw ktore dzis rano wystawilem na gielde w celu zgromadzeniu 118k i oddania ich na ręce administracji. Obiecuję ze nie nigdy więcej nie dopuszczę się złamania regulaminu serwera. 3 1 7
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 @StokuPeEl Nieznajomość zasad nie zwalnia z ich przestrzegania. Jednak z racji na brak większych kar w przeszłości (tylko warny) możemy dać Ci drugą szansę z następującymi warunkami: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 120k przez miesiąc na holownikach ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo. Wysokość prac społecznych jest równa majątkowi, który zyskałeś. Wystarczy, że odpracujesz go na holownikach. Napisz tutaj którą opcję wybierasz.
StokuPeEl Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Napisano 4 Kwietnia 2020 Wybieram bramke nr 2, czyt. Wipe konta + ranga oszust + blokada handlu bo watpie ze dam rade 120k w miesiac, narazie to izi bo mam lokal (praca w kregielni) zamkniety, ale nwm jak to sie rozwnie (o prace IRL chodzi) .
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 Konto zostało wyczyszczone, możesz wejść na serwer @StokuPeEl. Musisz odpracować 1$ na pracy Pizzaboya w ramach systemu prac społecznych i rangi oszusta, ranga oszusta jednak zostanie na miesiąc. 1
Rekomendowane odpowiedzi