Hugo24 Napisano 18 Marca 2020 Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Nick: Hugo24 Nick osoby nakładającej kare: nie wiem(Prawdopodobnie Proklin) Powód nałożenia kary: rozdawanie/przyjmowanie majątku 2lata Krótki opis sytuacji: Za transakcje z użytkownikiem elpompa(nie pamiętam dokładnie nicku, ale wydaję mi się, że taki posiadał). Chciał kupić ode mnie enduro za 21k, ale niestety posiadał tylko 17k i dałem mu propozycję, żeby dał mi ten hajs jako zaliczkę i przetrzymam mu ten motor i na następny dzień dał mi resztę pieniędzy, a ja mu motor. Dowody: Wiadomość SMS w moim telefonie nr tel. elpompa 632-081. Coś od siebie: Proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji, ponieważ chciałbym wrócić na serwer. Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2020 przez Hugo24 3
elpompka Napisano 27 Marca 2020 Napisano 27 Marca 2020 Dokładnie tak było, to ja jestem graczem zamieszanym w tą sprawę,
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 @Hugo24 ban nie jest wyłącznie za opisaną transakcję. Powodem bana jest: włam na cudze konto/kupno majątku. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi