limfao Napisano 18 Marca 2020 Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Nick: limfao Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: rozdawanie/przyjmowanie majątku 2lata Krótki opis sytuacji: Za transakcję z Ognistym, sprzedałem mu czystą Reble GTS 3.0 za 140.000. Dowody: Wiadomość SMS w moim telefonie, że Ognisty kupi reble ode mnie. Coś od siebie: Uważam że ten ban jest niesłuszny ponieważ 140.000 za reble gts 3.0 jest normalną ceną. Nie miałem pojęcia o innych transakcjach, które dokonywał Ognisty. Proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji, ponieważ chciałbym wrócić na serwer. Pozdrawiam. Edytowane 18 Marca 2020 przez limfao 7
Developer/owner proklin Napisano 25 Marca 2020 Developer/owner Napisano 25 Marca 2020 @limfao Przejrzałem dokładniej logi i okazało się, że bana otrzymałeś bo auto, które sprzedałeś miało założony tuning zaraz po zakupie i uznaliśmy, że w takiej formie zostało sprzedane (podnosząc jego wartość o 60k). Jednak faktycznie w momencie sprzedaży było czyste więc potwierdzam, że nie było to rozdawanie majątku. Ban zostaje zdjęty, możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi