Skocz do zawartości

Apelacja od Bana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: ToJaMaks2

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  Przyjmowanie/kupowanie majątku (2lata)

Krótki opis sytuacji: Kupiłem od @OgnistyTorosa w cenie 140k nie wiedząc ile kosztuje. Gdy pytałem się osób które były w pobliżu, mówiły że dobra cena (nie za duża, nie za mała). Byłem zadowolony z auta bo moim zdaniem 140k to mało jak za takie auto.

Dowody:  Mam jedynie ss tego że dostałem bana

Coś od siebie:  Uważam że niesłusznie dostałem bana. Proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. :D

Edytowane przez ToJaMaks2
  • Jestem za 8
  • Developer/owner
Napisano

@ToJaMaks2 Cena torosa w komisie to ok 250k, to jednak znacząca różnica. Ty jako wcale nie nowy gracz musiałeś doskonale zdawać sobie z tego sprawę.

Możemy dać Ci opcje powrotu jednak musisz spełnić nasze następujące warunki:
-wipe konta (czyszczenie wszystkie poza ewentualnymi FLC)

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 40k przez miesiąc na holownikach (musisz najpierw sam zdobyć odpowiedni poziom)

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Decyzja ta jest podyktowana w dużej mierze Twoją historią kar, co za tym idzie jeśli dalej będziesz łamał nasze zasady (nawet te mniej ważne niż oszustwa) zostaniesz zbanowany permanentnie.

Zgadzasz się na przedstawione warunki, czy wolisz przeczekać swoją karę?

• Haha 1
  • Confused 4
  • Jestem za 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

Apelacja odrzucona z powodu braku odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...