terorysta Napisano 18 Marca 2020 Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) Nick: Terorysta Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Pzyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: A, więc tak dnia 16.03.2020 @Rambuś ode mnie kupił SandKingaXL 6.8 za 450k na początku wymiany dał mi 110k i dałem mu w raty 340k umówiliśmy się na dc, że dziennie będzie mi spłacał 20k. Druga opcja jest taka, że kupiłem dnia 18.03.2020 od gracz ognisty fagaole 1.2 id 2459 (czystą) za 5k. Przed tym jak ja kupiłem ściągnąłem mu na tunerze zawieszenie, szyby, felgi i bodajże zderzak przód. Moim zdaniem fagaolę kupiłem za dobra cenę i proszę abyście sprawdzili czy się nie pomyliliście sprawdzając w logach, ponieważ jak już wspomnialem kupiłem ją bez tune, a dostałem informację od @Proklin że kupiłem ją z tuningiem. Coś od siebie: Proszę o pozytywne i sprawiedliwe rozpatrzenie mojej apelacji. Pozdrawiam Dowody: Edytowane 19 Marca 2020 przez terorysta 1 21 15
Rambuś Napisano 18 Marca 2020 Napisano 18 Marca 2020 Potwierdzam mam spłacać graczowi codziennie 20k 14
Developer/owner proklin Napisano 25 Marca 2020 Developer/owner Napisano 25 Marca 2020 Przejrzałem jeszcze raz logi, potwierdzam, że fagaloa była bez tuningu. Nie pamiętam jednak czy to faktycznie ona czy sandking był powodem bana, bo tego dnia sytuacja wymagała prześwietlenia wielu kont. Widzę jednak wpłatę od Rambuś w wysokości 20k, co jest potwierdzeniem Waszej wersji z ratami więc wniosek jest jeden. Apelacja przyjęta, ban ściągnięty. Możesz wrócić na serwer @terorysta 7 1
Rekomendowane odpowiedzi