Unforgiven Napisano 16 Marca 2020 Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) Nick: SIBA Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: A więc witam. Na wstępie chciałbym dokładnie opowiedzieć jak sytuacja wyglądała z mojej strony. Otóż 17 lutego 2020 roku w okolicy godziny 20:30 pod wpływem silnych oraz negatywnych emocji związanych z sytuacją jaka dotknęła mnie kilkukrotnie na serwerze ( nie ma sensu pisać lektury i użalać się nad sobą ) postanowiłem sprzedać wszystko co miałem graczom, kupić pojazd 190z z tuningiem wizualnym od mojego dobrego znajomego za cenę 145k+ zrerollować komis po czym sprzedać auta za cene "giełdową". Niestety jak można wywnioskować z apelacji Teama otrzymaliśmy bana. Dowody: Na moje nieszczęście nie mam. Coś od siebie: Po pierwsze chciałbym przeprosić za tą całą szopkę którą odstawiłem ( Sprzedawanie pojazdów w tańszej cenie + rozdawanie w postaci kupna 190z, za te wszystkie kary: ZPJ, muty, warny i za te wyzwiska skierowane w stronę Ciebie Proklin ( Nie wiem w jaki sposób mam przepraszać, wiec że mocno żałuję tych wybryków ), tak jak pisałem wyżej byłem pod wpływem silnych emocji i mialem ochotę to wszystko skończyć, lecz okazało się że stało się tak jak napisał mi pewien administrator (❤️) "ja obstawiam że chwilowo zdałeś sobię sprawe że za dużo czasu na gry, jeszcze za nim zatęsknisz😄" ( i tak też się stało 😞 ). Po drugie jeżeli moja apelacja jakimś cudem zostałaby rozpatrzona pozytywnie za co mocno trzymam kciuki bardzo prosiłbym o całkowite usunięcie konta SIBA i odbanowanie mnie na adres ip ( czy na co to tam jest ). Nie chcę być już znany jako nieśmieszny handlarzyk który co chwilę coś odwala. Było wiele akcji za które wstydzę się do dziś i wiem że nigdy bym ich nie powtórzył. W skrócie: Jeżeli byłbyś tak łaskawy aby mnie odbanować to prosiłbym o zdjęcie bana na ip. Nie chcę być już powiązany z tym kontem. Po trzecie chciałbym podziękować za poświęcony czas dla czytania moich wypocin. Prawdopodobnie jest tam wiele wiadomości, które mogłem sformulować o wiele lepiej lecz pisze najszczerszej jak tylko umiem. Jeszcze raz przepraszam za problemy które stworzyłem i ciepło pozdrawiam. Z poważaniem SIBA. Apelacja wrzucona na prośbę gracza SIBA, gdyż ma on aktywnego bana na forum i nie może wstawić tego osobiście. Edytowane 17 Marca 2020 przez Unforgiven 4 5 5 2
Developer/owner proklin Napisano 25 Marca 2020 Developer/owner Napisano 25 Marca 2020 SIBA jest graczem, który nie ma już możliwości powrotu na serwer ponieważ ma na swoim koncie zbyt dużo poważnych przewinień. Apelację odrzucam, każda kolejna da identyczny wynik. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi