Skocz do zawartości

SIBA ukarany przez Proklin.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: SIBA

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: A więc witam. Na wstępie chciałbym dokładnie opowiedzieć jak sytuacja wyglądała z mojej strony. Otóż 17 lutego 2020 roku w okolicy godziny 20:30 pod wpływem silnych oraz negatywnych emocji związanych z sytuacją jaka dotknęła mnie kilkukrotnie na serwerze ( nie ma sensu pisać lektury i użalać się nad sobą ) postanowiłem sprzedać wszystko co miałem graczom, kupić pojazd 190z z tuningiem wizualnym od mojego dobrego znajomego za cenę 145k+ zrerollować komis po czym sprzedać auta za cene "giełdową". Niestety jak można wywnioskować z apelacji Teama otrzymaliśmy bana.

Dowody: Na moje nieszczęście nie mam.

Coś od siebie: Po pierwsze chciałbym przeprosić za tą całą szopkę którą odstawiłem ( Sprzedawanie pojazdów w tańszej cenie + rozdawanie w postaci kupna 190z, za te wszystkie kary: ZPJ, muty, warny i za te wyzwiska skierowane w stronę Ciebie Proklin ( Nie wiem w jaki sposób mam przepraszać, wiec że mocno żałuję tych wybryków ), tak jak pisałem wyżej byłem pod wpływem silnych emocji i mialem ochotę to wszystko skończyć, lecz okazało się że  stało się tak jak napisał mi pewien administrator  (❤️)  "ja obstawiam że chwilowo zdałeś sobię sprawe że za dużo czasu na gry, jeszcze za nim zatęsknisz😄" ( i tak też się stało 😞 ).

Po drugie jeżeli moja apelacja jakimś cudem zostałaby rozpatrzona pozytywnie za co mocno trzymam kciuki bardzo prosiłbym o całkowite usunięcie konta SIBA i odbanowanie mnie na adres ip ( czy na co to tam jest ). Nie chcę być już znany jako nieśmieszny handlarzyk który co chwilę coś odwala. Było wiele akcji za które wstydzę się do dziś i wiem że nigdy bym ich nie powtórzył. W skrócie: Jeżeli byłbyś tak łaskawy aby mnie odbanować to prosiłbym o zdjęcie bana na ip. Nie chcę być już powiązany z tym kontem.

Po trzecie chciałbym podziękować za poświęcony czas dla czytania moich wypocin. Prawdopodobnie jest tam wiele wiadomości, które mogłem sformulować o wiele lepiej lecz pisze najszczerszej jak tylko umiem. Jeszcze raz przepraszam za problemy które stworzyłem i ciepło pozdrawiam. 

Z poważaniem SIBA.

Apelacja wrzucona na prośbę gracza SIBA, gdyż ma on aktywnego bana na forum i nie może wstawić tego osobiście.

Edytowane przez Unforgiven
  • Like 4
  • Haha 5
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 2
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

SIBA jest graczem, który nie ma już możliwości powrotu na serwer ponieważ ma na swoim koncie zbyt dużo poważnych przewinień.

Apelację odrzucam, każda kolejna da identyczny wynik.

• Sad 1
  • Jestem za 1
  • Dodaj nową pozycję...