EnQ Napisano 15 Marca 2020 Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) Nick: EnQ Nick osoby nakładającej kare: RumaK82 Powód nałożenia kary: Taranowanie (1d) Krótki opis sytuacji: Jechałem poboczem przez mirror park, po chwili wjechałem sobie do jeziorka, gdy siedziałem w aucie tepnął się do mnie rumak, zapytałem o co chodzi wtedy powiedział że nie to mu się kliknęło i po momencie odebrał mi prawko, z ciekawości zapytałem jakie taranowanie wtedy usłyszałem że pod przecho kogoś taranowałem. Dowody: - Coś od siebie: Co mogę powiedzieć, tak jak mówiłem już na serwerze, chwilkę po odebraniu prawka, nikogo tam nie widziałem dlatego nie zareagowałem, wiadomo jak bywa z ragem dlatego wydaje mi się że kara jest troszkę niesłuszna. Niestety nie jestem w stanie przedstawić nagrania ani screenów ponieważ nie nagrywam ciągle swojej rozgrywki a powodu do robienia screen shota nie miałem. Mam nadzieję że prawko zostanie mi zwrócone ponieważ nie jestem w stanie teraz pracować. Edytowane 15 Marca 2020 przez EnQ
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 Błędy synchronizacji rage nie są usprawiedliwieniem czynów, których przez to dokonałeś. Poszkodowany nie powinien musieć odpowiadać za takie problemy, zwłaszcza, że większość problemów synchronizacji (nie wczytujące się pojazdy) można naprawić dostosowując ustawienia graficzne gry. Kara jest na 1 dzień, długość kary określił taryfikator, a nie moderator więc nie podlega ona negocjacji. Apelacja zostaje odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi