Skocz do zawartości

Tygrysek520 ukarany przez jarekia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Taki sam jak w temacie i po lewej stronie nad moim avatarem 🙂

Nick osoby nakładającej kare: @jarekia

Powód nałożenia kary: 8QRmdZh.png

Krótki opis sytuacji: Wszystko zaczęło się od tego, że gracz o nicku patryk55514 (chyba nie pomyliłem) napisał na czacie "Mech Mirror jestem". Oczywiście od razu były komentarze w stylu "nie ogłaszaj" i wywiązała się dyskusja na ten temat czy takie wypowiedzi można uznać za ogłaszanie. Moim skromnym zdaniem bezsensownym jest karać za takie coś, bo gdzie tu jest ogłaszanie się? Jak ktoś mi to wytłumaczy w sensowny sposób to będę tej osobie bił pokłony aż do śmierci. Wracając do tematu, po chwili wyżej wspomniany pan Patryk ponownie napisał, że znajduje się na mechaniku na Mirror i został ukarany wyciszeniem przez pana jarekia z powodem "handel/ogłaszanie na g/p". W tym momencie mój poziom zirytowania sięgnął zenitu i napisałem "No ten to ma niezłego kija". Jakiś gracz zapytał za co Patryk dostał mute to mu odpisałem, że za napisanie na czacie globalnym informacji o tym, że jest na stanowisku mechanika w Mirror Park. Ten gracz również był zdziwiony, że za takie coś można dostać mute i napisał "I za to dostał mute? XD", na co ja odpisałem "No mówiłem, że jarekia ma kija aż po samo gardło".

Dowody: Nie wiem co tu wpisać halp plox

Coś od siebie: Obraza administracji? Chciałem w inteligentny sposób wyjaśnić Ci jak bardzo rygorystycznie podszedłeś do całej sytuacji (aż za bardzo). Za napisanie "Mech Mirror jestem" nie powinno być nawet ostrzeżenia, bo (tak jak wspomniałem) według mnie nie jest to ogłoszenie tylko forma informacji dla pozostałych graczy w celu uniknięcia ciągle tych samych i nudnych pytań "mech rock/mirror?". I w tym momencie wpadła mi do głowy jedna myśl, pokażę na przykładzie rozmowy na czacie globalnym:

• [G] Gracz 1: mech mirror/rock?
  • [G] Gracz 2: mirror jestem

Takie rozmowy dosyć często widzę na serwerze, więc analogicznie Gracz 2 również powinien dostać karę za rzekome "ogłaszanie na czacie g/p", a jeszcze ani razu nie widziałem kary za takie coś. Gdzie tu logika? Albo karamy wszystkich, albo nikogo.

Kończąc moją wypowiedź to chciałbym Cię przeprosić jarekia (skoro aż tak bardzo tknęła Cię moja wypowiedź) i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Buźka 😘

Edytowane przez Tygrysek520
  • Haha 1
  • Jestem za 3
Napisano (edytowane)

Powiedzenie cytuje „jarekia ma kija aż po samo gardło” dla twojej informacji, można uznać to jako obrazę osoby z powodu jej decyzji nadania kary, która była słuszna.

Na czacie obowiązuje całkowity ZAKAZ ogłaszania czegokolwiek.

Komunikacja > Punkt 7. Zakaz wszelkich ogłoszeń na czacie globalnym.

Apelacje odrzucam oraz przenoszę do archiwum.

Edytowane przez DragonuS
  • Confused 1
  • DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...