Cygan Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 Nick: Cygan Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: Wczoraj już miałem iść z serwera a siedziałem z WolnoŁukaszem na ts'ie to pierw walnąłem go dla beki, on się pytał jak to robię, na co mu odparłem, że nie powiem mu bo bana może dostać. Przeszliśmy na tyły budynków które są na mirror, powiedział mi ze mu się ten Toros co tam stoi podoba - ja mu mówię, że mi nie i chciałem sprawdzić czy zdołam uszkodzić to auto jak je uderzę, ale nie zadziałało. Chodzimy tam, gadamy na ts'ie i Whicik zza ściany wychodzi i mówi, że nie ładnie to tak bugować dm i że to komuś wyśle, na co odpisałem aby wysyłał, bo już kilka takich gróźb za nic słyszałem. Pomyślałem, że co się może stać, skoro ani nikt nie ucierpiał, ani nic się nie stało. Dowody: nie wiem jakie mogę mieć dowody, ale jak trzeba to WolnoŁukasz może się wypowiedzieć bo z nim wtedy byłem na ts i w grze, więc może przedstawić swoją stronę. Coś od siebie: Ja przykładowo nie widzę w sobie winy, bo ani nikt nie ucierpiał ani nie miałem tego na celu co prawda Bugowanie DM podlega karze, ale nie myślałem, ze za głupią zabawę mogę dostać bana, myślałem, że muszę dopiero komuś zaszkodzić. A co do tego że chciałem sprawdzić czy go uszkodzę, to to i tak nie działa bo auta się nie psują póki ktoś w nich nie siedzi, a jak faktycznie będą uszkodzone w oczach właściciela to wystarczy że oddali się, aby auto się przerenderowało na nowo i jest takie jakie było. Po moich wcześniejszych przewinieniach staram się być dobrym graczem i nikomu nie wadzić, póki mi nikt nie wadzi. Z mojej strony to tyle. Więcej nie będę tego bugował. 8
_WirluS_ Napisano 15 Marca 2020 Napisano 15 Marca 2020 Apelacje odrzucam, zrobiłeś to celowo dla zabawy nie ma to znaczenia że nikt na tym nie ucierpiał, każdy za DM karany jest tak samo. Zamykam i przenosze do archiwum 1 5
Rekomendowane odpowiedzi