Bosik. Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 Nick: na dsc Bosik.#3636 Nick osoby nakładającej kare: na dsc RacheT Powód nałożenia kary: cbk Krótki opis sytuacji: no napisałem se pod wpływem na bocie coś w stylu .kur*ajakietusakomendy czy jakoś tak, tylko że zamiast gwiazdki było "w". Po jakimś czasie patrzę, ban za CBK. Za jedno słowo, co mnie zdziwiło ostro. Ale nie jestem pewien, cxy czegoś więcej nie było, nie przypominam sobie. Dowody: nie mam jak dać dowód z dsc skoro mam bana lol. Coś od siebie: no przyszedłem tu z serwera mta gdzie jako osoba z adm nie karalem za jedno przekleństwo. Nie wiedziałem, że tu aż tak karaja za byle słówko. Obiecuję poprawę i już nie będę okazywał całkowitego braku kultury. Nie chce mi się Mk robic na dsc by dołączyć, dlatego piszę apelacje. Fakt, dsc trochę pomaga i jest przydatny. Proszę o ub.
RacheT Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 Gdyby to było jedno przekleństwo, dostałbyś mute. Jednakże było tego zdecydowanie więcej, co zmusiło mnie do zareagowania w bardziej radykalny i dosadny sposób. Mogę zamienić Ci tego bana na 14d mute, pod warunkiem, iż podobna sytuacja nie będzie miała miejsca. Jeśli sytuacja się powtórzy, otrzymasz bana BMA.
Rekomendowane odpowiedzi