CANCEL Napisano 12 Marca 2020 Napisano 12 Marca 2020 Nick: CANCEL Nick osoby nakładającej kare: jarekia Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: Kolega zapytał czy da się bić ludzi. To powiedziałem że da się ale to nielegalne no i namawiał mnie abym mu pokazał więc wkońcu uległem Dowody: Tomek290 Coś od siebie: proszę nas zrozumieć gdym wiedział że mam dostać bana to bym tego nie zrobił gdybym dostał ostrzeżenie osobiście bym przeprosił za tą akcje. 1 3
CANCEL Napisano 12 Marca 2020 Autor Napisano 12 Marca 2020 @ameliniowy śmiej się śmiej. Ciesz się że nikt nic nie wie o PROPOZYCJI KUPNA PIENIĘDZY Z GRY ZA PRAWDZIWY HAJS 1
chinskie masło Napisano 12 Marca 2020 Napisano 12 Marca 2020 Propozycja to co innego niż czyn 20 minut temu, CANCEL napisał: @ameliniowy śmiej się śmiej. Ciesz się że nikt nic nie wie o PROPOZYCJI KUPNA PIENIĘDZY Z GRY ZA PRAWDZIWY HAJS 1 1
_WirluS_ Napisano 15 Marca 2020 Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) Kara słuszna, nieznajomość regulaminu nie zwalnia ciebie do nieprzestrzegania zalecam zapoznać się z naszym regulaminem. Apelacje odrzucam zamykam i przenoszę do archiwum. Edytowane 15 Marca 2020 przez _WirluS_ 1 1
Rekomendowane odpowiedzi