Arka Napisano 5 Marca 2020 Napisano 5 Marca 2020 Nick: Arka Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: Z tego co się dowiedziałem dostałem bana za cheaty/bugowanie czasu itp, wracając do początku chciałem przetestować te wyścigi to sobie pojechałem na tor i z początku było wszystko git ale po kilku minutach jeżdżenia coś zaczęło mi się dziać z teksturami ale jeździłem dalej bo myślałem ze zara się naprawi i przez to ze się nie ładowały to niezły czas wykręcałem na czasówkach . Dowody: -- Coś od siebie: Przepraszam że źle się zapoznałem z regulaminem i wykorzystałem to na bycie lepszym od innych, żałuje ponieważ ten serwer jest przekozak i chciałbym na nim spędzić dużo godzin . 6
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 W wersji z nie wczytanymi teksturami nie zgadza mi się jedna opcja, jak na trasach w których są tylko obiekty z gta, brak tekstury miał poprawić czasy przejazdów? Z tego co wiem kolizje są zawsze, niezależnie czy doczytają nam się tekstury, czy nie. Nierówność terenu więc jest taka sama, tylko dodatkowo nie widzisz swoich przeszkód... 1
Arka Napisano 16 Marca 2020 Autor Napisano 16 Marca 2020 Jak znikały mi tekstury to nie mogłem przejechać przez budynki ale drzewa krzaki plotki normalnie przejeżdżałem a co do nierówności terenu to zgadzam się z tym bo drogi pola miałem ale budynki płotki drzewa itp mi się nie ładowały , znalazłem problem przez który mi się nie wczytywały tekstury i to wina mojego dysku oraz moda graficznego który już został usunięty i teraz powinno być wszystko okey.
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 na torach na których miałeś wysokie wyniki trasę wyznacza bardziej nierówność terenu niż płotki itp. więc argument dalej nie jest przekonujący..
Arka Napisano 16 Marca 2020 Autor Napisano 16 Marca 2020 To nie wiem co już napisać żadnych wspomagaczy ani cheatów nie używałem i pisze tak jak było bo serwer mi się podoba i nie chciałem dostać bana oraz psuć rozgrywki innym graczą
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 Nadal jesteśmy przekonani, że to były cheaty. Jeśli nie potrafisz się do tego przyznać to nie ma tu dla Ciebie miejsca. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi