Skocz do zawartości

Skarga na amelinowy,KoloreQ,Limafo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: Dnia 3/2.03.20
Nick oskarżającego: KRISSu73 
Nick oskarżonego: amelinowy,KoloreQ,Limafo 
Powód napisania skargi: 
podczas gry na serwerze zgłaszałem wielokrotnie wraz z użytkownikiem Pawex i Kejzolek69 użytkowników z tematu za uprzykrzanie rozgrywki.
Problem pojawił się w momencie kiedy zaczęli za nami jeździć,taranować,blokować drogę a następnie prowokować .
Próbując zaradzić toksyczności tych graczy napisaliśmy skargi na co w odpowiedzi oskarżeni (nie wszyscy) zostali ukarani.
Krążąc po forum i szukając odpowiedzi na inne pytania natknąłem się na skargę napisaną przez amelinowy na mnie i Pawex co jest ewidentnym aktem rozpaczy i złości, w skardze zawarte są filmy które jednoznacznie ukazują ich winę od momentu w którym próbują zablokować nam drogę.
W kolejnym filmie autor nie miał odwagi aby dołączyć swojego głosu do nagrania które zostało nagrane w sposób następujący:
Ostrzegłem amelinowy o tym że zgłoszę ich zachowanie po czym dołączyłem z użytkownikiem Pawex do kanału głosowego na discodzie w nadziei że któryś z moderatorów do nas dołączy i będę mógł opisać całe zajście.
Do kanału głosowego dołączył któryś z oskarżonych (amelinowy bądź/Limfao) po czym zaczął mnie prowokować i rozmowę zakończył słowami : HAHA DAŁEŚ SIĘ NAGRAĆ (czego niestety nie udało mi się nagrać jednak część rozmowy gdzie oskarżony dołączył do kanału już nagrałem i dołączam film do skargi aby administracja sama mogła ocenić czy jego zachowanie było w porządku.
Całość zdarzenia wraz z momentem w którym amelinowy rozpoczął tą przepychankę można zobaczyć w filmie który nagrałem w formie humorystycznej oraz sam film jest moją linią obrony przeciwko skardze którą na mnie napisał (oczywiście sam film jest niepubliczny ponieważ nagrywam dla własnej przyjemności)
Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

Edytowane przez KRISSu73
  • Like 1
  • Haha 2
  • Jestem za 4
  • Jestem przeciw 2
Napisano

Widać jak ładnie wykrojone nagrania, tak aby tylko pokazać winę czyjąś, a nie min. waszą.

Moim zdaniem temat do zamknięcia ponieważ już zostaliśmy ukarani przez Jarekię w dzień, w którym to się wydarzyło.

Napisano
1 minutę temu, ameliniowy napisał:

Widać jak ładnie wykrojone nagrania, tak aby tylko pokazać winę czyjąś, a nie min. waszą.

Moim zdaniem temat do zamknięcia ponieważ już zostaliśmy ukarani przez Jarekię w dzień, w którym to się wydarzyło.

gościu piszesz skargę,podbijasz do mnie w grze i się chwalisz że ją napisałeś a jak widzisz moje mocne argumenty przeciwko tobie to uciekasz xD 

Napisano

Od tamtego momentu nie wchodzę z tobą w żadne interakcje.
Jak widzisz mnie już wszędzie i myślisz że każdy może być mną to jest mi przykro, że ta skarga weszła ci tak mocno na psychikę :(. Mam nadzieję, że nie będę ci się jeszcze po nocach śnił. Daj sobie 0:06 i zobacz jak mi wymuszasz, a na koniec jak wrzucasz coś jako skargę, daruj sobie tą muzyczkę w tle wraz z 1000 efektów.

Napisano
2 minuty temu, ameliniowy napisał:

Od tamtego momentu nie wchodzę z tobą w żadne interakcje.
Jak widzisz mnie już wszędzie i myślisz że każdy może być mną to jest mi przykro, że ta skarga weszła ci tak mocno na psychikę :(. Mam nadzieję, że nie będę ci się jeszcze po nocach śnił. Daj sobie 0:06 i zobacz jak mi wymuszasz, a na koniec jak wrzucasz coś jako skargę, daruj sobie tą muzyczkę w tle wraz z 1000 efektów.

a ja właśnie zostałem pochwalony z umiejętności montażowe no wiesz co :( 
P.S
na początku filmu miałeś czerwone ;) zielone światło na sygnalizacji po przeciwnym kierunku jazdy w którym jechałeś 

Napisano

Skarga na mnie jak już zostałem ukarany za owe czyny? Miałem 3h bana za utrudnianie rozgrywki, twoja skarga nic nie wnosi..

• Haha 1
Napisano

Wypowiedziałem się w podobnej skardze, uwzględniając tą, nie będę się powtarzać na dwa fronty:

• DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...