Skocz do zawartości

Skarga na KRISSu73 Krejzolek52 Pawex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 03.03.2020   godz. ok. 23:00

Nick oskarżającego:  ameliniowy

Nick oskarżonego: KRISSu73 Krejzolek52 Pawex

Powód napisania skargi: Brak kary dla oskarżonych.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

+ toxic KRISU na discordzie(rozmowa)

Witam,
Na początku zacznę, iż (Limafo,  ja(ameliniowy), koloreq) zostaliśmy już ukarani przez moderację serwera.

Proszę o dokładną weryfikację wideo, oraz o wyciągniecie konsekwencji na graczach oskarżonych  

Pozdrawiam,

Ameliniowy 

• Jestem przeciw 4
Napisano

Gościu, jeździsz za nami,prowokujesz, blokujesz drogę i taranujesz od kilku dni po czym wrzucasz film na którym wylewasz żale że w końcu ci odpowiedziałem xD
Płacz za to że dostałeś zasłużoną karę jest niepotrzebny po prostu naucz się grać nie psując rozgrywki innym, cześć :D

P.S
serio wrzuciłeś film pokazujący tą moją TOKSYCZNOŚĆ bez twojego głosu xD? no więc dla osób które obejrzały ostatni film: Kulturalnie poprosiłem moderację o pomoc na kanale głosowym gdzie wbił jeden z graczy z tego filmu i zaczął mnie prowokować po czym powiedział cytuję: NO I DAŁEŚ SIĘ NAGRAĆ ELO TEŻ CIĘ NAGRAŁEM
bardzo dojrzałe zachowanie, ja dla odmiany wrzucę całość z twoimi prowokującymi komentarzami ;) 

• Jestem za 4
Napisano

Elo gościu, po raz, w pewnym momencie piszesz zgłoszenie w którym podajesz, ze mam zioło gdzie tego nie wiedziałeś nawet bo nie miałem, i podałeś fejkowe zgłoszenie. Taranujecie nas przejeżdżacie nie dajecie pograć. Gdy pojechaliśmy już se w inne miejsce wy dalej za nami przyjechaliście. Nie widzę tam, żadnej rzeczy zrobionej przez nas która wymagała by jakieś kary. Tym filmem który wstawiłem, potwierdziłeś to co wtedy robiliście. Tam samo jak Krisuu i krejzol poszli do sklepu to zaczęliście blokować drzwi i to jest zachowania godnego gracza. Mówicie, że jesteśmy Cj i wgl bo jesteśmy, a tak naprawdę sami uważacie sie za nie wiadomo kogo na serwerze. Co to toksyczności Krisa na discordzie, czekaliśmy na jakiegoś administratora czy coś, nagle ty wbiłeś do nas sam zacząłeś coś gadać w naszą stronę i do tego fajna toksyczność jak mówi, ze zabiłeś go i wgl. Pozdro widzę co jak co ale poziomem inteligencji to wy na pewno nie powalacie. 

• Jestem za 4
Napisano

dołączam skargę:

Zarazem czytając oraz oglądając nagrania, mogę wywnioskować, że wszyscy jesteście sami sobie winni, jeden wyzywa, prowokuje, następny przejeżdża, trzeci czwarty korzysta. Zachowanie naprawdę na niskim poziomie.

Według mnie panowie:

@KoloreQ taranowanie-DM pojazdem
@KRISSu73 prowokacja na voice
@limfao @KoloreQ @ameliniowy @Pawex DM rowerem, odwalanie-przeszkadzanie. (taran)
@Krejzolek69 @ameliniowy wjazd na komisariat policji, blokowanie zalicza się tak samo.

Cytat

Na początku zacznę, iż (Limafo,  ja(ameliniowy), koloreq) zostaliśmy już ukarani przez moderację serwera.Kto was ukarał i za co.

Panowie macie mi coś jeszcze do powiedzenia?

• Like 1
Napisano

Ja dostałem prawko na 24h od Jarekii, po czym już kompletnie ochłonąłem.
Zgodzę się co do mojego zachowana, które było na kiepskim poziomie, za co najmocniej przepraszam.
Mój blok na komisariacie chciałbym usprawiedliwić tym, iż chciałem dla ,,zabawy'' dokonać obywatelskiego zatrzymania. 

• 2 tygodnie później...
Napisano

Brak zainteresowania ze strony oznaczonych, kary rozdane. Temat zamykam.

• DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...