Skocz do zawartości

Skarga na Bryzu003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 03.03.2020 17:45:50

Nick oskarżającego: Pattersson222

Nick oskarżonego: Bryzu003

Powód napisania skargi: Witam zgłaszam gracza Bryzu003 ponieważ dziś już 2 razy mnie staranował i nie chciał się przyznać do winy. Za drugim razem staranował mnie kiedy byłem na swoim pasie a on jechał pod prąd, kiedy chciałem żeby mi dał kasę na naprawdę to uciekł z miejsca zdarzenia. mam świadków oraz nagranie w postaci linka na yt. 

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://youtu.be/taeYvlJWz94

• Haha 1
  • Jestem przeciw 5
Napisano

Twoim zdaniem prawa strona to środek ulicy?.. na nagraniu widać że mi wyjechałeś i nie mogłem inaczej zareagować.Tyle odemnie.

• Jestem za 4
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Nic nikomu nie wyjechałem jestem na swoim pasie jak Ciebie zauważyłem jak jechałeś pod prąd próbowałem Cie ominąć, Na nagraniu widać że jechałeś pod prąd. \

PS. Twój kolega Cygan zostawił wulgarny komentarz no na yt algorytm automatycznie usuwa wiec nie cwaniakujcie bo każdy na serwerze wie że jesteście takie cwaniaki 

• Haha 4
Napisano (edytowane)

Chłopie wymusiłeś pierwszeństwo wyjechałeś z parkingu ze sprowadzania nawet nie obejrzałeś się czy coś jedzie.

Edytowane przez bryzu003
  • Jestem przeciw 1
Napisano

0:16 w nagraniu zatrzymaj i zobacz jechałeś środkiem i to pod prąd potem we mnie walnąłeś już drugi raz w ciągu jednego dnia w ciągu jednej godziny. Nie zamierzam z Tobą dyskutować bo do winy się nie przyznasz nigdy a nagranie jest

• Haha 3
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Zanim lektura się rozwinie i dalej się będziecie kłócić, lepiej wtargnę.
Otóż na wskazanym dowodzie konkretnie widzę dwie winne osoby @bryzu003 oraz @Pattersson222 jeden więcej drugi mniej.

Dojdźmy do sedna. @bryzu003 widać że jechałeś pod prąd oraz pełnym Vmaxem w miejscu, w którym zawsze wiele się dzieje, iż znajduje się tam praca „sprowadzanie samochodów” dlatego, tym razem kończy się to tylko na ostrzeżeniu za jazdę pod prąd. 

@Pattersson222 mimo to, że piszesz skargę, chciałbym zarzucić słowo na drogę. Wyjeżdżając obojętnie skąd, spoglądaj w lewo, prawo, aby się upewnić, że aktualnie nikt nie nadjeżdża.

Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.

• DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...