Pattersson222 Napisano 3 Marca 2020 Napisano 3 Marca 2020 Data i godzina zdarzenia: 03.03.2020 17:45:50 Nick oskarżającego: Pattersson222 Nick oskarżonego: Bryzu003 Powód napisania skargi: Witam zgłaszam gracza Bryzu003 ponieważ dziś już 2 razy mnie staranował i nie chciał się przyznać do winy. Za drugim razem staranował mnie kiedy byłem na swoim pasie a on jechał pod prąd, kiedy chciałem żeby mi dał kasę na naprawdę to uciekł z miejsca zdarzenia. mam świadków oraz nagranie w postaci linka na yt. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://youtu.be/taeYvlJWz94 1 5
bryzu003 Napisano 3 Marca 2020 Napisano 3 Marca 2020 Twoim zdaniem prawa strona to środek ulicy?.. na nagraniu widać że mi wyjechałeś i nie mogłem inaczej zareagować.Tyle odemnie. 4 1
Pattersson222 Napisano 4 Marca 2020 Autor Napisano 4 Marca 2020 Nic nikomu nie wyjechałem jestem na swoim pasie jak Ciebie zauważyłem jak jechałeś pod prąd próbowałem Cie ominąć, Na nagraniu widać że jechałeś pod prąd. \ PS. Twój kolega Cygan zostawił wulgarny komentarz no na yt algorytm automatycznie usuwa wiec nie cwaniakujcie bo każdy na serwerze wie że jesteście takie cwaniaki 4
bryzu003 Napisano 4 Marca 2020 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Chłopie wymusiłeś pierwszeństwo wyjechałeś z parkingu ze sprowadzania nawet nie obejrzałeś się czy coś jedzie. Edytowane 4 Marca 2020 przez bryzu003 1
Pattersson222 Napisano 4 Marca 2020 Autor Napisano 4 Marca 2020 0:16 w nagraniu zatrzymaj i zobacz jechałeś środkiem i to pod prąd potem we mnie walnąłeś już drugi raz w ciągu jednego dnia w ciągu jednej godziny. Nie zamierzam z Tobą dyskutować bo do winy się nie przyznasz nigdy a nagranie jest 3 1
DragonuS Napisano 5 Marca 2020 Napisano 5 Marca 2020 Zanim lektura się rozwinie i dalej się będziecie kłócić, lepiej wtargnę. Otóż na wskazanym dowodzie konkretnie widzę dwie winne osoby @bryzu003 oraz @Pattersson222 jeden więcej drugi mniej. Dojdźmy do sedna. @bryzu003 widać że jechałeś pod prąd oraz pełnym Vmaxem w miejscu, w którym zawsze wiele się dzieje, iż znajduje się tam praca „sprowadzanie samochodów” dlatego, tym razem kończy się to tylko na ostrzeżeniu za jazdę pod prąd. @Pattersson222 mimo to, że piszesz skargę, chciałbym zarzucić słowo na drogę. Wyjeżdżając obojętnie skąd, spoglądaj w lewo, prawo, aby się upewnić, że aktualnie nikt nie nadjeżdża. Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi