BaKuSiEk Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Data i godzina zdarzenia: 01.03.2020r. 15:26 Nick oskarżającego: BaKuSiEk Nick oskarżonego: terorysta Powód napisania skargi: Chciałem wjechać na stanowisko u tunera i zapytać się o cene filtra powietrza do Jugulara. W momencie kiedy terorysta zobaczył, że chce wjechać na stanowisko postanowił mi w tym przeszkodzić. Potem odjechał i sprawdziłem cenę u Alfy Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1 4
terorysta Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 @_WirluS_ A, więc tak przeszkadzałem mu ponieważ chciał wykorzystać bug serwera i naprawić sobie auto za darmo i nawet na filmiku jest to pokazane, że wykorzystał tego buga. Chyba większość serwera wie że z takim zepsutym autem nikt nie sprawdzi ile co kosztuje. Pozdrawiam 1 1 1
terorysta Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 A w regulaminie jest nawet, że nie można wykorzystywać bugów serwera.
BaKuSiEk Napisano 1 Marca 2020 Autor Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Moim zamysłem nie było to aby wjechać i wykorzystać buga, który naprawia auto tylko to aby sprawdzić filtr powietrza. Więc nie tłumacz się w taki sposób bo zrobiłbyś identycznie gdybym miał naprawione auto. @Alfa Możesz się wypowiedzieć? Edit: Skąd mogłeś wiedzieć, że akurat mam silnik uszkodzony? Edytowane 1 Marca 2020 przez BaKuSiEk
terorysta Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Miałeś karoserie na pomarańczowo i prawie całe auto rozwalone i ty chciałeś zobaczyć ile kosztuje filtr ? nie grasz tu pierwszy dzień, żeby nie wiedzieć, że jak masz tak auto rozwalone to nie zobaczysz co ile kosztuje.
BaKuSiEk Napisano 1 Marca 2020 Autor Napisano 1 Marca 2020 Just now, terorysta said: Miałeś karoserie na pomarańczowo i prawie całe auto rozwalone i ty chciałeś zobaczyć ile kosztuje filtr ? nie grasz tu pierwszy dzień, żeby nie wiedzieć, że jak masz tak auto rozwalone to nie zobaczysz co ile kosztuje. Co nie zmienia faktu, że Ty nie masz wglądu na to jak jest zniszczone moje auto i nie mogłeś wiedziec, że mój silnik jest zniszczony do tego stopnia. Poza tym gdybym chciał naprawić auto przejechałbym blisko stanowiska zamiast na nie wjeżdzać a ja Ci kilka razy napisalem abyś zjechał ze stano a Ty wyśmiewczo napisałeś "oj to nie sprawdzisz oj"
terorysta Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Miałeś całe auto rozwalone drzwi nie miałeś szyb i ty chciałeś sprawdzić ile co kosztuje? Troszku głupie wytłumaczenie
BaKuSiEk Napisano 1 Marca 2020 Autor Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) 5 minutes ago, terorysta said: Miałeś całe auto rozwalone drzwi nie miałeś szyb i ty chciałeś sprawdzić ile co kosztuje? Troszku głupie wytłumaczenie Ludzką rzeczą jest zapomnieć co nie xD Nie raz widziałem jak ktoś przyjeżdza rozwalonym autem i musi jechać naprawić. Edit: A jak już bronisz się regulaminem to pamiętaj, że w regulaminie jest pkt o utrudnianiu rozgrywki innym. Edytowane 1 Marca 2020 przez BaKuSiEk 2
DragonuS Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 @terorysta otrzymuje kare za utrudnianie podczas gry.@BaKuSiEk ostrzegam cię, aby nie wjeżdżać już więcej uszkodzonym pojazdem na Tunera. Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum. 2 3
Rekomendowane odpowiedzi