kotek2506 Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Witam Nie mogę się zalogować na serwer wpisuje swój Nick,hasło klikam zaloguj kręci się zębatka po chwili przestaje I nic się nie dzieje co jakiś czas znika też panel logowania na kilka sekund. Wczoraj normalnie grałem A dzisiaj nie mogę,proszę o szybką pomoc z moim problemem
DragonuS Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Witaj a czy problem też występuje, gdy jest mniej os na serwerze? Oraz pytanie odnośnie do tego, czy problem jeszcze występuje.
kotek2506 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Problem jeszcze czasami występuje,muszą się załadować wszystkie tekstury żebym mógł się zalogować a mnie dosłownie na 1 sekundę wyrzuca znika panel logowania i pojawia się I tekstury ładują się od nowa
DragonuS Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Na temat tego problemu mogę ci szczerze powiedzieć, że nie jesteś jedyny, są osoby z tym samym problemem, jest on spowodowany poprzez Rage. U niektórych pojawia się to częściej, to jest różnie od internetu sprzętu itd.
kotek2506 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Właśnie u mnie ostatnio się prawie wogole nie pojawia. Dziękuję za odpowiedź
DragonuS Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Nie ma za co dziękować 😄 ważne, aby problem się już nie pojawiał, miłego dnia. Temat uznaje za rozwiązany, zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Recommended Posts