kotek2506 Napisano 1 Marca 2020 Napisano 1 Marca 2020 Witam Nie mogę się zalogować na serwer wpisuje swój Nick,hasło klikam zaloguj kręci się zębatka po chwili przestaje I nic się nie dzieje co jakiś czas znika też panel logowania na kilka sekund. Wczoraj normalnie grałem A dzisiaj nie mogę,proszę o szybką pomoc z moim problemem
DragonuS Napisano 7 Marca 2020 Napisano 7 Marca 2020 Witaj a czy problem też występuje, gdy jest mniej os na serwerze? Oraz pytanie odnośnie do tego, czy problem jeszcze występuje.
kotek2506 Napisano 7 Marca 2020 Autor Napisano 7 Marca 2020 Problem jeszcze czasami występuje,muszą się załadować wszystkie tekstury żebym mógł się zalogować a mnie dosłownie na 1 sekundę wyrzuca znika panel logowania i pojawia się I tekstury ładują się od nowa
DragonuS Napisano 7 Marca 2020 Napisano 7 Marca 2020 Na temat tego problemu mogę ci szczerze powiedzieć, że nie jesteś jedyny, są osoby z tym samym problemem, jest on spowodowany poprzez Rage. U niektórych pojawia się to częściej, to jest różnie od internetu sprzętu itd.
kotek2506 Napisano 7 Marca 2020 Autor Napisano 7 Marca 2020 Właśnie u mnie ostatnio się prawie wogole nie pojawia. Dziękuję za odpowiedź
DragonuS Napisano 7 Marca 2020 Napisano 7 Marca 2020 Nie ma za co dziękować 😄 ważne, aby problem się już nie pojawiał, miłego dnia. Temat uznaje za rozwiązany, zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi