Developer/owner Proklin Posted October 20, 2017 Developer/owner Share Posted October 20, 2017 Witajcie Zbliżamy się wielkimi krokami do końca zamkniętych testów. Aby mieć pewność że podczas startu otwartej bety wszystko będzie dopięte na ostatni guzik chcieliśmy zebrać dodatkowych 20 osób, które wraz z nami przetestuje serwer. Testy te mają na celu wyłapanie ostatnich błędów i wykonanie testów obciążeniowych przy kilkudziesięciu osobach, aby podczas startu nic nas nie zaskoczyło. Aby zgłosić chęć udziału w próbie należy w odpowiedzi tego tematu napisać swoją propozycję na hasło promocyjne serwera. Dostęp otrzyma 20 najlepszych zgłoszeń jednak tym razem to nie my będziemy je oceniać a inni gracze. Decydująca będzie liczba polubień hasła (serduszko w prawym dolnym rogu posta). Uwaga! Każdy zgłaszający musi dać przynajmniej jedno serduszko innej osobie! Spośród przesłanych propozycji wybierzemy najlepszą, która stanie się nowym sloganem serwera a jej twórca otrzyma jako nagrodę skuter Faggio! Dodatkowo wybierzemy 2 kolejne propozycje, za które przyznamy nagrody w postaci dowolnego domku opłaconego na kolejno 3 i 2 tygodnie! Dodatkowo aby docenić ludzi zaangażowanych w projekt przyjmujemy zgłoszenia tylko od ludzi mających ponad 20 postów na forum (nie liczymy działu off-topic). Warto też nadmienić, że potrzebujemy Was w następny weekend (28 i 29 października) w godzinach wieczornych, które dokładniej odkreślimy co najmniej 2 dni przed czasem. Testy będą zorganizowane w formie dwóch 1-2 godzinnych sesji, po których serwer znów będzie zamykany. Ważne jest aby każdy zgłaszający się wtedy pojawił aby testy miały szansę przynieść oczekiwane efekty. Zależy nam na określonej liczbie osób, dlatego gracze którzy nie potwierdzą swojej obecności 20 minut przed startem zostaną wykreśleni z listy a ich miejsce zajmą kolejne osoby. Warto więc obserwować śledzić sytuację regularnie. Uprzedzając Wasze zapewne najczęstsze pytanie: postępy rozgrywki zostaną przeniesione na serwer finalny! A tu mały spoiler dla zainteresowanych Pozdrawiamy i zapraszamy do brania udziału w zabawie 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - Z nami gra to czysta przyjemność FiveLife - Z nami marzenia stają się realne EDIT: Można dwa? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rycerz3333 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - najlepszy polski serwer RPG 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klisiu Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - najlepszy a zarazem jedyny polski serwer typu RPG w GTA V. Grałem tego typu serwery tylko w gta San Andreas i bardzo mi się to podobało. Lubiłem zarabiać na jakieś domy lub samochody.Gdy dowiedziałem się o podobnym serwerze tylko w gta V odrazy chciałem go przetestować.Samo Demo przypadło mi do gustu,dlatego chciałbym przetestować serwer.Mam nadzieję że mi się to uda 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubacy Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - Najlepszy Polski serwer RPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeltY. Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - Najlepszy Polski serwer RPG Ktoś cię uprzedził , także... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUHI Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - Z nami w przyszłość i jeszcze Dalej nie posiadam 20 postów ale napisze być może kogoś nakieruje na jakiś super pomysł Pozdrawiam Dariusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek86 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Five Life - jedyny słuszny serwer RPG w Polsce. Btw to testowanie serwera ma jakiś związek z failstartem pewnego serwera RP? 20 postów nie mam, ale miałem kilka pomysłów na prace itd. Mam nadzieje że nie skończy się na 15 fps jak na tym pewnym serwerze. Grałem na nim i muszę powiedzieć że wasza wersja demonstracyjna była bogatsza niż to co oni nazywają pełną wersją nadającą się do wypuszczenia. Szanuje was, bo robicie konkretne rzeczy, a nie żeby tylko było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rycerz3333 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 waldek86 tak częściowo ma to związek z failstartem innego serwera , ale głównie szukanie bugów w grze , zbieranie opini jak się podoba itp. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvwk Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Welcome to FiveLife. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldek86 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Ważne jest jeszcze żeby to chodziło w miarę wydajnie bo w końcu nie każdy ma konkretny komputer. Na demonstracyjnym to na całe szczęście chodziło całkiem dobrze, a na pewnym serwerze gra chodziła mi w 25-35 fps kiedy normalnie w grze mam 50 co jest irytujące. Pamiętać też trzeba że serwery w MTA były popularne dlatego że działało to na ziemniaku, a do tego działało na ściąganej grze a teraz na to bym nie liczył 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominator Aligator Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Five Life - najlepszy serwer RPG w Polsce. Baw się dobrze! Nie mam 20 postów ale śledzę wasze postępowania i podoba mi się to co robicie. Mam nadzieję że kogoś tym zainspiruję by napisał swoje Hasło promocyjne serwera. nie wiem czy to ma być RPG czy RP czyli roleplay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajestiC Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - Tutaj zaczniesz nowe życie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteWolf Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 FiveLife - Odkryj swój nowy świat lub FiveLife - Daj życie swojej wyobraźni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LesterLord Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 FiveLife - zrób pomysł na lajf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleX.! Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 FiveLife -Tutaj dopiero zaczyna się życie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROZZENBH Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 [align=center]FiveLife-Przez graczy dla graczy![/align] [align=center]FiveLife-Od graczy dla graczy![/align] [align=center]Pozdrawiam administrację serwera![/align] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostBarti Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 FiveLife - Każdemu umili czas w Grand Theft Auto V 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturalny Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Five Live - serwer RPG w Grand Theft Auto V, dołącz do nas już dziś! Five Live - jeden z najlepszych serwerów RPG, dołącz do nas już dziś! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veins Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Five Life - RPG na najwyższym poziomie ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duds0n Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Five Life - Pierwszy POLSKI serwer RPG w GTA 5 ! Byłem na serwerze demo i naprawdę jest kozak !! Zapowiada się serwer na długie lata. Szczerze mogę polecić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FloreK Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 FiveLife- Nie dla idiotów .. ? :_D , może ktoś do tego by coś dodał?? (Nie posiadam 20 postów jednakże bardzo mi na tej próbie zależy :-\ ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarcin001 Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Niepowtarzalny Polski serwer RP FIVE LIFE i wszystko jasne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted October 26, 2017 Author Developer/owner Share Posted October 26, 2017 Witajcie Przedstawiam listę osób zatwierdzonych do sobotniej próby o godzinie 18:00 @VeltY. - 6 głosów @rycerz3333 - 4 głosy @Klisiu - 4 głosy @Mvwk - 3 głosy @MajestiC - 3 głosy @WhiteWolf - 2 głosy @MUHI - 1 głos @LesterLord - 1 głos @Naturalny - 1 głos @veins - 1 głos @Duds0n - 1 głos Wszystkim zakwalifikowanym w imieniu całej ekipy gratuluję! Jeszcze dziś zostanie stworzony specjalny kanał komunikacyjny na naszym discordzie, do którego wszyscy zostaniecie przypisani. Bardzo prosimy o dołączenie do discorda jeśli ktoś z wybranych jeszcze tego nie zrobił ponieważ bardzo ułatwi nam to szybką organizację. Jeśli ktoś nie zostanie przypisany proszę się przypomnieć prywatną wiadomością Dodatkowo wybraliśmy wszystkie wpisy mające chociaż po jednym polubieniu i stworzyliśmy z nich listę rezerwową. Osoby z tej grupy mogą także zostać zaproszone do testów, jednak wszystko zależy od rozwoju sytuacji. Lista rezerwowa: @FROZZENBH - 2 głosy - 1 post @FloreK - 1 głos - 17 postów @waldek86 - 1 głos - 15 postów @AleX.! - 1 głos @Dominator Aligator - 1 głos @GhostBarti - 1 głos @mmarcin001 - 1 głos Osoby z listy rezerwowej prosimy o obserwowanie rozwoju sytuacji aby nie przegapić ewentualnego zaproszenia. Uwaga! Prosimy wszystkie wymienione osoby o potwierdzenie dyspozycyjności we wskazanym terminie. Próba potrwa od jednej do dwóch godzin. Niedzielny test zostanie wykonany najpewniej o tej samej godzinie. Jeszcze raz gratuluję i do zobaczenia na serwerze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUHI Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 Pasi mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts