TeamForEver Napisano 18 Lutego 2020 Napisano 18 Lutego 2020 Nick: TeamForEver Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Sprzedałem Sibie 190z za 145k. Pojazd posiadał ft visu bez wydechów oraz szyb. Dowody: Nie mam za bardzo jak ich zdobyć. Coś od siebie: Uważam, że cena za którą sprzedałem pojazd nie była przesadzona. 20 1 1 9 1
TeamForEver Napisano 19 Lutego 2020 Autor Napisano 19 Lutego 2020 Niestety nie mogę edytować postu. Chciałbym dodać, że pojazd kupiłem od siby za 73k, koszt zamontowania tuningu był podobny (nie mam jak sprawdzić cen poszczególnych części).
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 @TeamForEver to była świadoma wymiana z zawyżoną ceną, dodatkowo z graczem, który nie ukrywał, że rozdaje swój majątek. Z racji, że nie byłeś wcześniej karany, a konto masz od dawna możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 40k przez miesiąc na holownikach ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.
TeamForEver Napisano 16 Marca 2020 Autor Napisano 16 Marca 2020 Pierwsza opcja brzmi rozsądnie. Myślę, że mogę się zgodzić na Twoje warunki.
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 Ban został zdjęty, a oszust nałożony na konto. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi