Skocz do zawartości

Skarga na X_Speeryo_X

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:15.02.2020 okolice 22

Nick oskarżającego: Matrix436

Nick oskarżonego: X_Speeryo_X

Powód napisania skargi: kradzież plonów z organizacyjnego moombeama/utrudnianie rozgrywki. Gdy byłem w moombeamie Speeryo podbiegł do auta i zabrał mi 40 plonów po czym uciekł i nie chciał oddać po czym odszedł z organizacji.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

image.png.b69748b6a7d442d2fc4e1ef56273deca.png?width=238&height=474

image.png.188b3c610cfc7f285fe874ced273b6ee.png?width=223&height=473

unknown.png?width=230&height=473

Edytowane przez Matrix436
  • Like 1
  • Haha 1
Napisano

Czekam na cb zeby co to oddac :D

• Haha 3
Napisano

Nie tylko mi musisz oddać bo 07.02.2020 oscamowałeś też jednego gościa niestety nie ma żadnego dowodu ale moim zdaniem dla takich jak ty nie ma miejsca na tym serwerze. Najpierw pewni siebie bo myślą że nie masz na ich żadnego dowodu a jak co do czego przyjdzie to pisze "dam ci 20 suszu za te 40" piszesz tylko po to żeby uniknąć konsekwencji ze swojego czynu, mi nie zależy na odzyskaniu tych 40 plonów tylko na konsekwencjach twojego postepowania.

• Like 1
Napisano

Ale ja chce ci oddac

Napisano

Mogę przyjąć choć już mi na tym kompletnie nie zależy . @Herwi jakoż iż ty rozpatrujesz tą sprawę czy była by możliwość nadania rangi oszust graczowi @X_Speeryo_X i pracę społeczne jako nauczka na następny raz jakby takie coś miał zrobić bo jak byliśmy z osobami z organizacji to się bardzo na niego wkurzylismy bo nie chciał oddać i jeszcze nam nie odpisywał na żadne wiadomości czy to na fivelifie czy na discordzie . Więc jeszcze raz prosiłbym o nadanie mu rangi oszusta bo tak nie robi normalny gracz który nie szuka spiny z innymi graczami.

Napisano

@Herwi oddał przed chwilą ale niesmak do tego gracza pozostał nic mu nie zrobilem a on takie rzeczy robi ludziom

• Like 1
Napisano

Skoro się dogadaliście i doszliście do porozumienia skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

• _WirluS_ zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...