mikigamerq Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 (edytowane) Nick: mikigamerq Nick osoby nakładającej kare: @_WirluS_ Powód nałożenia kary: Taranowanie Krótki opis sytuacji: Stałem pod komenda i chcialem wyjechac , nie zauważyłem gracza @Budyn skrecajacego w strone komendy. Po najechaniu na tego gracza przeprosiłem go i chciałem dać pieniądze na naprawe bądz mu sam naprawic bo mam mecha . Po 5 sec dostałem prawko od gracza @_WirluS_ na 3 godziny. Dowody: jedynym dowodem jest osoba ktora ze mna tam była pod komisariatem i gracz ktorego najechałem. @Budyn Coś od siebie: Nie zrobiłem tego specjalnie , jest dzienne do zrobienia sprowadzanie x3 . Chciałbym odzyskać prawko bo nie czuje sie zbytnio winny a nie chce zeby mi dni zadan dziennych przepadły. Edytowane 12 Lutego 2020 przez mikigamerq 1
_WirluS_ Napisano 12 Lutego 2020 Napisano 12 Lutego 2020 Apelację odrzucam. Kara została nałożona automatycznie według taryfikatora, taranowałeś @Natalyaaa pod komendą, to nie wyglądało na przypadkowe kare odczekasz. Apelacje zamykam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi