kerelABG Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Witam, około 2 lata temu (na samym starcie serwera) rozpocząłem grę na tym serwerze. Z racji braku czasu przestałem grać w GTA. Ostatnio jednak nabrałem chęci i chciałem sprawdzić jak rozwinął się serwer oraz co nowego spotkam na nim. Podczas próby logowania się na serwer wyskakują mi 3 komunikaty dotyczące łączenia się na serwer, rozpoczęcia pobierania oraz zakończenia pobierania. Po tym ostatnim panel logowania restartuje się oraz pojawia na nowo. Z tego co widziałem kilka osób również miało ten problem, lecz nigdzie nie znalazłem sensownej odpowiedzi na temat rozwiązania tego błędu. Uprzedzając pytania, zmieniałem hasło, logowałem się nim na forum oraz do panelu + logowałem się tymi samymi danymi do aplikacji mobilnej w której znalazłem wszystkie informacje o mojej grze sprzed 2 lat. Dodam również, że panel rejestracji nie działa tak samo jak panel logowania i wyskakuje ten sam błąd. SS z błędów/komunikatów: Życzę wszystkim miłego dnia/wieczoru. Z góry dziękuje za pomoc.
DragonuS Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Łączysz się poprzez direct Connect? Adres: s1.fivelife.pl:22005 Próbowałeś zrobić Re instalacje Rage czy to coś pomoże?
DragonuS Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 @kerelABG i jak problem rozwiązany czy dalej występuje?
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts