PrzemoVPL Napisano 8 Lutego 2020 Napisano 8 Lutego 2020 Nick: PrzemoVPL Nick osoby nakładającej kare:PJOTER2003 Powód nałożenia kary:Gracz uznał że został obrażony. Krótki opis sytuacji:Przy giełdzie sprzedawałem towar dilerowi i trwała transakcja z graczem a Kapitanduch podjechał i się przyglądał co robie i napisałem na czacie że Kapitanduch ma uszy słonia nie podsłuchuj. Dowody: Coś od siebie: Dostałem 12dni mute na czat. Nie zgadzam się z karą za takie coś to myślałem że nic nie dostanę i się zdziwiłem w zadość uczynienia mogę temu graczowi wynagrodzić pieniężnie w grze np 10k o ile kara zostanie zdjęta .
PJOTER2003 Napisano 8 Lutego 2020 Napisano 8 Lutego 2020 @PrzemoVPL napisałeś na chacie /g, że @KapitanDuch ma uszy słonia, po czym dostałem na Ciebie raporta za wyzwiska w stronę gracza na /g, zaakceptowałem go i nadałem karę, ze względu, że to nie twój pierwszy wybryk tego typu kara jest taka, a nie inna (karę nadał system).
Herwi Napisano 8 Lutego 2020 Napisano 8 Lutego 2020 W związku z powyższym - apelację odrzucam, a temat zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi