OnorAksal Napisano 5 Lutego 2020 Napisano 5 Lutego 2020 Jak dodac plik z gra gta do rage mp bo jak robie i tam gdzie mam gre to mi nie pokazuje tego jak chce ja dodac do rage mp prosze o pomoc
DragonuS Napisano 5 Lutego 2020 Napisano 5 Lutego 2020 Nie rozumie do końca twojego pytania, może ten poradnik rozwiąże twój problem:
OnorAksal Napisano 5 Lutego 2020 Autor Napisano 5 Lutego 2020 nie ma nigdzie w poradniku tego chodzi mi oto ze jak wlaczas rpg to musisz wybrac na poczatku gdzie masz zaisntalowana gre u mnie to tak wyglada ze jak wchodze normalnie przez komputer dysk folder z gra to tam jest a jak przez rage mp zeby ta ja dodac to wogole tego nie pokazuje
DragonuS Napisano 6 Lutego 2020 Napisano 6 Lutego 2020 Normalnie przy instalacji wybierasz gdzie masz zainstalowaną grę dodatkowo Rage podczas instalacji sam wynajduje gdzie masz zainstalowane Gta V. Folder z gta wybierasz, gdy wejdziesz w Settings po uruchomieniu Rage.
DragonuS Napisano 6 Lutego 2020 Napisano 6 Lutego 2020 Jeśli nie pokazuje folderu z grą, to masz coś ostro namieszane lub nie na tym dysku szukasz (w przypadku partycji). Proponuję nową instalację Gta V, Rage na świeżo.
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi