OnorAksal Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Jak dodac plik z gra gta do rage mp bo jak robie i tam gdzie mam gre to mi nie pokazuje tego jak chce ja dodac do rage mp prosze o pomoc
DragonuS Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Nie rozumie do końca twojego pytania, może ten poradnik rozwiąże twój problem:
OnorAksal Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 nie ma nigdzie w poradniku tego chodzi mi oto ze jak wlaczas rpg to musisz wybrac na poczatku gdzie masz zaisntalowana gre u mnie to tak wyglada ze jak wchodze normalnie przez komputer dysk folder z gra to tam jest a jak przez rage mp zeby ta ja dodac to wogole tego nie pokazuje
DragonuS Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Normalnie przy instalacji wybierasz gdzie masz zainstalowaną grę dodatkowo Rage podczas instalacji sam wynajduje gdzie masz zainstalowane Gta V. Folder z gta wybierasz, gdy wejdziesz w Settings po uruchomieniu Rage.
DragonuS Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Jeśli nie pokazuje folderu z grą, to masz coś ostro namieszane lub nie na tym dysku szukasz (w przypadku partycji). Proponuję nową instalację Gta V, Rage na świeżo.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts