SENTEX Napisano 4 Lutego 2020 Napisano 4 Lutego 2020 Nick: SENTEX Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 Powód nałożenia kary: FLOOD Krótki opis sytuacji: Otrzymałem karę za napisanie na chacie: "łyłyłyły" Dowody: Coś od siebie: Kara jest tylko na 60 minut, lecz mimo to chciałem napisać apelację, ponieważ myślę, że została nałożona niesłusznie. W taryfikatorze jest napisane, że flood to długie ciągi składające się z tego samego znaku. Chciałbym również zauważyć, że nie tylko ja pisałem "łyłyły". Myślę, że kara była nałożona subiektywnie.
DragonuS Napisano 6 Lutego 2020 Napisano 6 Lutego 2020 Kara minęła, dlatego nie chcę daleko ciągnąć tematu, jasne przyznam po części tobie rację jak jeden to i wszyscy, którzy tak napisali, powinni zostać zmutowani. Odnośnie do spamu floodu powtarzających się liter „łyłyły” dziwnego pochodzenia słowa nie wiadomo z jakiej galaktyki to dla mnie po prostu spam na czacie globalnym. Jest to zaśmiecanie czatu. Odbieram ten temat bardziej jako skargę niż apelację, temat Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi