Skocz do zawartości

Skarga na BuZZarD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:  03.02.2020r.   ok. 17:45

Nick oskarżającego: xDalmi

Nick oskarżonego: BuZZarD

Powód napisania skargi: Ciągłe taranowanie (te dwa filmy to tylko początek góry lodowej)

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

• Like 5
  • Confused 1
Napisano

Witam,

Na pierwszym filmiku co najwyżej widać lekkie przepchnięcie co spowodowane jest przez błąd Serwera/RageMP przez który nasze auta stają się niewidoczne dla innych graczy. (Oczywiście mogło to być klasyczne desynchro, przez które nie zwolniłem uderzając w twoje auto. Drugi filmik udowadnia, że wina nie leży po mojej stronie).

Na drugim filmiku można spostrzec, że nie siedzisz w Sentinelu Classic i przebijam się przez niego bez żadnego zatrzymania. Po uderzeniu w Fagaloe która stała nieopodal zwolniłem przez kolizję z tym oto pojazdem który był dla mnie widoczny.

Podsumowując absolutnie nie widziałem Ciebie ani twojego auta. Chciałbym również dodać, że jedynym sposobem na naprawienie tego problemu jest przeładowanie twojego auta w przechowywani, aby było ono widoczne przez osoby trzecie. Stwierdzam, że skarga jest pisana "na siłę" i niczego nie udowadnia.

Pozdrawiam, BuZZarD.

• Like 4
Napisano

@xDalmi Niestety patrząc na nagrania załączone, nie jestem w stanie na 99% stwierdzić czy było to działanie celowe, czy spowodowane poprzez desynchro. 50/50 Jednak chciałbym @BuZZarD cię pouczyć o tym że doki to nie tor do driftu, przy następnych skargach tego typu już nie będzie pouczenia z mojej strony.

Niestety Rage nie posiada dobrej synchronizacji, o tym wiemy wszyscy, lecz przy wielokrotnych przypadkach tego typu nie przyjmujemy wytłumaczenia dotyczącego synchronizacji.

Temat zamykam, przenoszę do Archiwum oraz ostrożniej następnym razem @BuZZarD

• Like 2
  • Thanks 1
  • DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...