Rambuś Napisano 30 Stycznia 2020 Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Rambuś Nick osoby nakładającej kare:Jarekia Powód nałożenia kary: vdm Krótki opis sytuacji: Jechałem z kolegą z organizacji xlsem środkiem drogi na rowerze jechał gracz cygank chciałem go ominąć z prawej strony ale wyjechał mi tam ktoś mulem ja nie zdążyłem ominąć gracza cygank i w niego wjechałem. Dowody: Coś od siebie: Gracza Cygank nie miałem jak przeprosić, ponieważ mam mute na chat.Jeśli gracz pracował na jakiejś pracy i stracił pieniądze za to mogę mu oddać te pieniądze. Chciałbym odzyskać moje prawo jazdy na kat.B bo bez tego ciężko jest funkcjonować w pełni na serwerze. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Rambuś 2
CyganK Napisano 30 Stycznia 2020 Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Widziałem, że masz muta, dlatego odblokowałem cię na discordzie, bo myślałem, że przeprosisz. Tego jednak nie doczekałem się, więc wysłałem filmik dla moderatora "jarekia" w którym widać jak jedziesz pod prąd i potem celowo skręcasz na mój pas. Myślę, że to i tak jest łagodna kara, po banie nadal nie poprawiłeś swego zachowania. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez CyganK 1
Rambuś Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Napisano 30 Stycznia 2020 Jechałem swoim pasem a ty sobie jechałeś środkiem drogi na rowerze i nie zdążyłem cie ominąć bo ktoś mi wyjechał mulem
DragonuS Napisano 1 Lutego 2020 Napisano 1 Lutego 2020 Kara minęła temat zamykam i przenoszę do działu Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi