ZaacKo Napisano 29 Stycznia 2020 Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: ZaacKo Nick osoby nakładającej kare: Herwi Powód nałożenia kary: Planowanie oszustwa. Krótki opis sytuacji: Było to dawno, w połowie czerwca 2019r., rozmawiałem z jednym z graczy o tym jak zarobić pieniadze na giełdzie na serwerze, i zostaliśmy podsluchani przez jednego z administratorow/moderatorow Dowody: Nie mam Coś od siebie: Chcialbym wrocic na ten serwer, bardzo mi go brakuje po tych 6 miesiącach i obiecuje poprawę oraz licze na wyrozumialosc od osoby czytającej tą apelacje. z gory dziekuje! Edytowane 30 Stycznia 2020 przez ZaacKo
GoldBunny69 Napisano 3 Lutego 2020 Napisano 3 Lutego 2020 Unban jak dla mnie, nie zrobił aż takiej złej rzeczy, a każdy zasługuje na drugą szansę. 1
Herwi Napisano 7 Lutego 2020 Napisano 7 Lutego 2020 @ZaacKo z tego co widzę, to dostałeś już raz szansę na unbana w postaci rangi oszusta i odpracowaniu prac społecznych. Miałeś na to czas od czwartku, 16 maja 2019 19:24:29 do niedzieli, 16 czerwca 2019 19:30:00. Z nałożonych 3000$ kary w postaci prac spopłecznych na pizzaboyu odpracowałeś 599.36$ Zgodziłeś się wtedy na prace społeczne, a nie wykonanie ich wiązać się miało z automatycznym banem permanentnym - bez możliwości apelacji. W związku z tym apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi